Førsteholdet

Tilbagevendt Cools ser frem til at spille foran fans

For første gang i næsten to måneder var Dion Cools på banen i gårsdagens kamp. Nu glæder han sig til, at fansene vender tilbage til MCH Arena.

20/04/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Dion Cools var i kamp for første gang siden februar i gårsdagens opgør mod Randers. Den belgiske højre back var glad for at spille igen efter en næsten to måneder lang periode, hvor han har siddet ude med en skade.

– Det var en dejlig følelse. Det er der ingen tvivl om. Mest af alt er jeg glad for at være en del af holdet igen og være sammen med holdkammeraterne. Det er bare noget andet at se kampene på TV. Jeg er glad for at være tilbage, siger Dion Cools.

Cools kom ind i pausen, hvor det stod 0-0. Sådan endte det også efter de 90 minutter.

– Hvis man ikke kan vinde, så sørg for, at det i det mindste bliver en uafgjort. Det gjorde vi, men vi er selvfølgelig stadig skuffede over ikke at tage de tre point. Når det er sagt, skal vi ikke dvæle for meget ved resultatet. Der er en ny opgave på torsdag, og vi kan selv afgøre tingene. Vi skal bare videre, lyder det resolut fra den belgiske back.

Sisto efter 0-0: Det næstbedste resultat

Dion Cools blev hentet til heden i januar sidste år. Kort efter lukkede fodbolddanmark som bekendt ned, og der har blot været tilskuere til ganske få af de 28 kampe, som Cools har været med i i Danmark.

Nu kan fans omsider vende tilbage til lægterne, når F.C. København gæster MCH Arena på torsdag. Det er Dion Cools meget begejstret for.

– Det bliver fedt at have fansene tilbage på stadion. Også mærkeligt. Det er jo lang tid siden, men vi glæder os alle sammen til på torsdag, siger 24-årige Cools.

Opgøret mod FCK er det fjerde af i alt ti kampe i Mesterskabsspillet. Her mod slutningen af sæsonen er Cools ikke i tvivl om, hvad det drejer sig om.

– Resten af sæsonen handler om én ting. Vi skal være mestre i slutningen af maj. Det arbejder vi hårdt for, afslutter Dion Cools.

FC Midtjylland tørner sammen med F.C. København på torsdag kl. 20.15.