Reserveligaen

To gange Kamara da Viborg blev besejret

FC Midtjylland sejrede mandag eftermiddag med 2-1 i en træningskamp mod Viborg på hybridbanen i Herning. Alhaji Kamara stod for begge scoringer.

15/04/24
Christian Rothausen
Foto: Augustine Akena

Mandag var der aftalt en træningskamp mod Viborg FF, hvis formål var at give spilletid til nogle af de spillere, som ikke startede inde i gårsdagens 3F Superligakamp.

På hybridbanen i Herning Fremad stillede FCM op med ni spillere, der også var en del af kamptruppen mod FCK søndag aften på MCH Arena.

Her fik hjemmeholdet en god start og bragte sig foran med 2-0 inden for de første 20 minutter. Begge mål blev scoret af Alhaji Kamara, mens Adam Gabriel stod for det første oplæg og Mikel Gogorza det næste.

Viborg reducerede undervejs i 1. halvleg. Efter pausen blev der foretaget en lang række ændringer som følge af de startende spilleres aftalte doseringer.

Alt i alt en brugbar træningskamp med gode spilleminutter til de, som havde brug for det. Kampen var ikke en del af reserveholdsturneringen, Future Cup, hvor der fortsat mangler en runde i den igangværende sæson; hjemme mod Brøndby den 6. maj kl. 12.00.

FC Midtjylland 2-1 Viborg FF (2-1)

1-0 Alhaji Kamara (assist: Adam Gabriel)
2-0 Alhaji Kamara (assist: Mikel Gogorza)
2-1 Magnus Westergaard

FCM XI: Martin Fraisl, Adam Gabriel, Prøvespiller, Jonatan Lindekilde, Joel Andersson, Mikel Gogorza, Emiliano Martínez, Armin Gigovic, Aral Simsir, Ola Brynhildsen, Alhaji Kamara.

Viborg XI: Kasper Kiilerich, Srdjan Kuzmic, Stipe Radic, Anel Zulic, Martin Agnarsson, Jeppe Grønning, Jamie Jacobs, Jakob Vester, Magnus Westergaard, Renato Junior, Nigel Thomas.