Akademiet

To talentfulde spillere skriver under med akademiet

Gambianske Malanding Bojang og malisiske Karamoko Doumbia skifter til FC Midtjyllands akademi, hvor de fremover skal tørne ud for U19-holdet.

15/09/23
Christian Rothausen
Foto: William Marinus Vingtoft

Flere dygtige fodboldspillere har gennem årene taget skridtet fra akademiet til førsteholdet. Nu får to nye talenter muligheden for at udvikle sig i det midtjyske miljø i jagten på et gennembrud i dansk fodbold.

Den 18-årige gambianer, Malanding Bojang, samt den 18-årige maliser, Karamoko Doumbia, skifter til FC Midtjylland på etårig aftaler efter succesfulde prøvetræninger. Begge to skal i første omgang bevise sig på U19-holdet.

Vicesportschef Ove Pedersen, som har været med til at pege på begge spillere, siger følgende:

– Malanding Bojang er en offensiv spiller, som både kan spille angriber, 10’er og kant. Han er hamrende hurtig, målfarlig og til trods for, at han er ikke er særlig stor, er han fornuftig i hovedspillet. Han besidder altså nogle spændende kompetencer, vi gerne vil se mere til.

– Karamoko Doumbia er en duelstærk midterforsvarer. Han er både stor og fysisk stærk samt indeholder en fornuftig hurtighed. Derudover besidder han nogle kompetencer i forhold til at kunne fordele bolden fra sin position i bagkæden, lyder det fra Ove Pedersen.

Velkommen til FC Midtjylland, Malanding og Karamoko.