Klubben

Tommy Jensen stopper i FCM Klubsamarbejdet

Efter mere end 21 år i FC Midtjylland, heraf de seneste 10 og et halvt år som leder af FCM Klubsamarbejdet, har Tommy Jensen valgt at sige stop.

09/08/23
Mads Jakobsen
Foto: Daniel Stentz

Tommy Jensen har spillet en særdeles aktiv rolle i at forme FCM Klubsamarbejdet til det, vi kender i dag.

Med mere end 140 aktive klubber i hele den midt- og vestjyske region, er det uden sammenligning det største i Danmark. Der arrangeres træning rundt i regionen hver eneste uge, for både elite og bredde. Hvert år gennemføres en lang række ”camps” og turneringer. Der udvikles og implementeres træningsprogrammer til trænerne i alle klubberne. Senest har FCM Klubsamarbejdet også spillet en aktiv rolle i ambitionen om et gennemsnit på 10.000 tilskuere på MCH Arena, ved at sammensætte og gennemføre forskellige tilbud til kampoplevelser for medlemmerne i samarbejdsklubberne.

Med ovenstående indsatser og resultater, og mange flere, føler Tommy Jensen at tidspunktet er velvalgt.

– Jeg er igennem 21 og et halvt år hver eneste dag mødt ind i FC Midtjylland og FCM Klubsamarbejdet med en kæmpestor passion for det, som jeg har beskæftiget mig med og jeg er stolt over alle de ting, som jeg sammen med andre engagerede kolleger og en masse frivillige i samarbejdsklubberne har opnået i min tid med FCM Klubsamarbejdet. Nogle ting er kommet naturligt hen ad vejen, mens der har skullet kæmpes for andre. Det har jeg dog gerne gjort, for både FC Midtjylland og de mange frivillige i samarbejdsklubberne er noget, som ligger mig meget nært. Det har derfor også været et privilegium at arbejde i relationen mellem FC Midtjylland og de frivillige i foreningerne, fortæller Tommy Jensen og fortsætter.

– Nu er det imidlertid blevet en andens tur til at pleje og arbejde med disse relationer. For mange vil det sikkert være en overraskelse, men efter et veloverstået 25-års jubilæum med mere end 10.000 børn og deres familier på MCH Arena, så stopper jeg på toppen. Det betyder også, at jeg i en trods alt stadig forholdsvis ung alder, nu får muligheden for at gå ud at finde et nyt område, hvor jeg kan give alt hvad jeg har og alt hvad jeg er. Jeg glæder jeg mig til at se, hvilke muligheder der byder sig, og det bliver interessant, om jeg fortsat skal være beskæftiget inden for fodbold, om jeg skal tilbage som underviser i skoleregi eller om der er helt andre døre, som åbner sig.

Udnævnes til Æresmedlem

Hos FC Midtjylland har man modtaget Tommy Jensens beslutning med beklagelse, men også med forståelse.

– Med det store aftryk som Tommy Jensen har sat på hele regionen, er det selvfølgelig en ny hverdag vi skal vænne os til. Derfor er vi også taknemmelige for at han i en overgangsperiode, frem mod at der er ansat en ny leder, står til rådighed for sine nu snart tidligere kollegaer, lyder det fra bestyrelsesformand for FCM Klubsamarbejdet, Preben Rokkjær.

Preben Rokkjær noterer sig at det er en markant skikkelse der nu takker af.

– Meget få mennesker har været en så stor del af den succesfulde rejse som FCM Klubsamarbejdet har været på, derfor er det også naturligt at Tommy Jensen nu indtræder i den eksklusive kreds af æresmedlemmer.

Hædringen af Tommy Jensen vil blive gennemført på det forestående repræsentantskabsmøde. Processen med at finde en afløser er igangsat.