Førsteholdet

Træningslejr i Østrig

Sommerens træningslejr går til Østrig, hvor der venter modstand fra tyske Schalke 04 og de østrigske mestre, SK Sturm Graz.

05/06/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Onsdag den 19. juni er førsteholdstruppen tilbage fra tre ugers ferie. De første to dage byder på individuelle tests, mens der på dansk grund venter testkampe hjemme mod henholdsvis Sønderjyske den 29. juni og AGF den 4. juli.

De første uger af pre-season

Fra den 7.-14. juli går turen til det vestlige Østrig på træningslejr i Kaprun, beliggende godt og vel 100 kilometer syd for Salzburg, hvor der venter udenlandsk modstand, når formen og de taktiske dessiner skal finpudses forud for 2024/25-sæsonen.

Schalke 04 – FC Midtjylland

Den første testkamp på træningslejren i Østrig byder på et møde med den tyske traditionsklub, Schalke 04, som i den forgange sæson endte på en 10. plads i 2. Bundesliga.

Opgøret spilles den 10. juli. Nærmere info følger.

Sturm Graz – FC Midtjylland

Generalprøven forud for den kommende sæson bliver mod de østrigske mestre og pokalvindere fra SK Sturm Graz, som vi også stiftede bekendtskab med i Europa League-gruppespillet i 2022/23 med et nederlag og en sejr til følge.

Vi møder Sturm Graz ad to omgange, hvor der også vil være et opgør for reservespillere, således at hele truppen kommer i kamp kort før sæsonstart.

De to opgør spilles den 13. juli. Nærmere info følger.

Testkampene på træningslejren er arrangeret af Sporting Events.