Klubben

Tre kampe i træk på MCH Arena

I næste uge starter vi sæsonen lige på og hårdt på MCH Arena med tre hjemmekampe på kun otte dage. Her får du overblikket over, hvornår du skal sætte kryds i kampkalenderen.

07/07/22
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Nu skal vi heldigvis ikke vente ret meget længere. To 3F Superliga-kampe og en kamp i Champions League-kvalifikationen er på menuen på MCH Arena i løbet af den første uge af sæsonen, hvor vi starter med et travlt program på hjemmebane – tre kampe på kun otte dage.

Vi skal have en god start på sæsonen i både 3F Superliga og Champions League-kvalifikationen. Især kampen mod AEK Larnaca er utrolig vigtig, da den samlede vinder er sikret et gruppespil i Europa League, mens drømmen om Champions League også lever videre.

Efter Silkeborg-kampen venter en længere kamppause fra MCH Arena grundet VM i ridesport. Vi er således først tilbage på MCH Arena i uge 33, hvor vi møder AGF. Den kamp er indtil videre fastlagt til lørdag den 20. august kl. 16.00, men den kan rykkes til søndag alt efter vores europæiske resultater.

Få derfor sat tre krydser i kalenderen, så du ved, hvornår du skal tage turen til MCH Arena.

Få adgang til kampene med BilletFlex

Ønsker du adgang til de tre kampe – og alle andre kampe på MCH Arena – bør du overveje BilletFlex. Her får du for et fast beløb hver måned adgang til alle vores hjemmekampe. Du skal blot aktivt trække billet til kampene, og du får adgang til at trække din billet mindst 48 timer, før det almindelige billetsalg åbner, så du kan vælge blandt de bedste pladser.

Køb BilletFlex her