Førsteholdet

TV MIDTVEST og Arbejdernes Landsbank bliver en del af pre-season dækningen

FC Midtjylland har indgået en aftale med TV MIDTVEST, således at den regionale tv-station viser alle førsteholdets træningskampe. Aftalen, der er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank, gør produktet mere tilgængeligt og bedre end nogensinde før.

19/01/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Der er gode nyheder for alle fans og interesserede af FC Midtjylland, som ønsker at følge klubbens træningskampe i vinteropstarten.

En ny aftale med TV MIDTVEST betyder, at den regionale tv-station kommer til at vise alle førsteholdets fire træningskampe gratis på tværs af stationens platforme; app, web og tv.

FCM-fans kan se frem til både optakts-, pause- og nedtaktsstudie, flere kameravinkler samt interviews med spillere, trænere og andre interessenter. Journalist Dan Hirsch Sørensen vil kommentere kampene med forskellige medkommentatorer.

Ambitionen er at gøre streamingen af træningskampe mere tilgængelig og bedre end nogensinde før.

– I FC Midtjylland går vi altid nysgerrigt til værks, og vi arbejder løbende på at optimere vores digitale tilstedeværelse. Nu etablerer vi et interessant samarbejde med et regionalt fyrtårn, der ligesom FCM konstant ønsker at udvikle og forbedre sig, siger kommunikationschef i FC Midtjylland, Mads Hviid Jakobsen og fortsætter:

– Vores ambition er at gøre oplevelsen af vores træningskampe endnu bedre. Aftalen med TV MIDTVEST giver os mulighed for at øge kvaliteten af udsendelserne med studie, interviews, kommentatorer og flere kameraer. Vi så, hvor godt samarbejdet blev taget imod, da vi sammen med Arbejdernes Landsbank og TV MIDTVEST i sommer viste vores Champions League-kvalifikationskamp mod Benfica, og det ønsker vi nu at bygge videre på.

– Vi ser en stor kontaktflade mellem vores region og TV MIDTVESTs sendeområde. På vores egne platforme har vi i forvejen godt fat i de yngre segmenter, mens TV MIDTVEST når ud til et bredere publikum. Med denne aftale når vi både bedre og bredere ud og skaber et gratis tilbud til gavn for alle med interesse for FCM, siger Mads Hviid Jakobsen.

Aftalen er muliggjort gennem et sponsorat fra Arbejdernes Landsbank, der netop er blevet kåret til danskernes foretrukne bank for 14. år i træk. Det betyder, at Arbejdernes Landsbank fungerer som kommerciel partner, mens TV MIDTVEST agerer mediepartner i pre-season dækningen.

Gratis for alle

Fælles for opstartens fire træningskampe er, at interesserede ikke skal have penge op af lommen. De fire opgør kommer til at være frit tilgængelige på TV MIDTVESTs app og hjemmeside, ligesom kampene også bliver sendt live og i genudsendelse på tv.

Direktør for TV MIDTVEST, Lone Sunesen, ser store muligheder i aftalen med FC Midtjylland.

– Vi laver indhold til midt- og vestjyderne lige netop der, hvor de er. Det er her er en utrolig spændende mulighed for os, og vi ved, at der er stor interesse for de tre superligahold i vores sendeområde. Derfor søger vi hele tiden nye baner at spille på i forhold til at give vores brugere en bred pallette af oplevelser. Det her kunne muligvis blive starten på flere af den her type partnerskaber, siger Lone Sunesen og fortsætter:

– Og så er der også en god journalistisk historie i at zoome ind på FC Midtjyllands forberedelser forud for en vigtig forårssæson, hvor der venter en interessant kamp om at blive en del af toppen i Superligaen og spille sig iblandt Europas 50 bedste hold inden 2025.

Branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, udtrykker ligeledes glæde over, at man igen bliver en aktiv del af et spændende projekt i FCM-regi.

– Vi ser utroligt meget frem til endnu en unik og spændende aftale med FCM. I et år hvor der har været en ekstremt lang vinterpause, ved vi, at mange tørster efter fodbold. Da FCM gav os denne mulighed for at kunne hjælpe klubbens fans med at overvære vinterens kampe, var det en let beslutning at være med, siger Peter Froulund og fortsætter:

– Det her er endnu et godt eksempel på, hvordan vores samarbejde hele tiden udvikler sig, så der kommer nye og spændende vinkler til gavn for både os, FCM og klubbens fans.

Se St. Pauli v FCM

Lørdag den 21. januar spiller FCM årets første træningskamp, når tyske FC St. Pauli tager imod Albert Capellas’ tropper på Millerntor-Stadion i Hamborg. Kampstart er kl. 13.30, og TV MIDTVEST vil sende live med optakt en halv time før kampstart.

Både optakt, selve kampen og den efterfølgende nedtakt kan ses på tv-stationens app, og det eneste du skal gøre er at downloade appen gratis nedenfor. Opgøret bliver også vist direkte på TV MIDTVESTs hjemmeside og tv-kanal.

Det er også muligt for personer, som ikke befinder sig i Danmark, at se pre season-kampene på TV MIDTVEST-appen.

App Store Google Play