Førsteholdet

Tysk målscorer skriver med FC Midtjylland

De danske mestre henter angriberen Luca Pfeiffer fra Würzburger Kickers. Den tyske 'Torjäger' glæder sig til at komme i gang i FC Midtjylland.

05/10/20
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland får et nyt kort at spille i front i form af den tyske angriber Luca Pfeiffer. Han kommer fra 2. Bundesliga-klubben Würzburger Kickers og er begejstret over at have skrevet kontrakt med FCM. En aftale, der gælder frem til sommeren 2024.

– Jeg er glad og stolt over at komme til en god klub som FC Midtjylland. Det er en klub, jeg har kendt i lang tid, så det er fantastisk at være her, og jeg har desuden fået en god snak med træneren, lyder det fra en smilende Luca Pfeiffer.

Luca Pfeiffer noterede sig for 15 mål og 8 oplæg i den seneste sæson og var altså en afgørende faktor for, at Würzburger Kickers sikrede sig oprykning til 2. Bundesligaen.

– Jeg er en spiller, som gerne vil score mål. Jeg er god i boksen, stærk på hovedstød og kan også sparke den i kassen med begge fødder. Forhåbentligt kan fansene juble over mål fra mig og gode resultater, fortæller frontløberen, der rager 196 centimeter op i vejret.

Hovedpersonen fremhæver det kommende europæiske eventyr som noget, han ser frem til.

– Det bliver en spændende sæson med en masse fede kampe. Det siger sig selv, at der er store kampe, når man er i gruppespillet i Champions League. Jeg glæder mig til at vise fansene, hvad jeg kan på banen, siger Luca Pfeiffer.

Boksspiller med stort B

Sportschef Svend Graversen er ligeledes henrykt over tilføjelsen af Luca Pfeiffer. Den 24-årige skarpretter er et godt match med FC Midtjylland og kommer til at bidrage med spidskompetencer inde i feltet.

– Luca Pfeiffer er hentet ud fra den model, vi arbejder med i FC Midtjylland, og på mange punkter bonner han ud som en spiller, der passer godt ind. Han kommer med succes i en god liga og skal nu ind og tage kampen op med de stærke angribere, vi i forvejen har i truppen, fortæller Svend Graversen.

Sportschefen glæder sig til at se Luca Pfeiffer begå sig i 3F Superligaen.

– Vi tror på, at han kan gøre en markant forskel i Superligaen med et godt offensivt output. Han er stærk i feltet, afslutter konsekvent og er god med hovedet. Kort sagt er han en boksspiller med stort B, siger Svend Graversen.

Vi ønsker Luca Pfeiffer velkommen til FC Midtjylland.