U17-holdet med sikker sejr over SønderjyskE

FCM U17 var gode med bolden og skabte et hav af chancer, da de søndag på hjemmebane vandt 4-1 over SønderjyskE og tog de tre point.

20/10/20
Morten Ambo

Der var fart på FC Midtjyllands U17-hold allerede fra første dommerfløjt, da de i weekenden mødte SønderjyskE på hjemmebane i Ikast. Ulvene var hurtige til at skabe chance efter chance i det første kvarters tid, og man kunne frygte, at det ville blive en kamp, hvor man bare ikke havde heldet med sig til at banke læderet i nettet.

Men sådan skulle det heldigvis ikke ende. For efter 26 minutter spil sendte August Priske bolden i mål efter et rigtig flot opspil af U17-spillerne. Chancerne udeblev ikke, men der blev dog heller ikke scoret mere i første halvleg.

Efter en times spil, bliver Donavan Kafo Bagou sendt på banen i stedet for Jonathan Asp, og Donovan skulle kun bruge to minutter, og så scorer han til 2-0 efter en hurtig berøring og et flot skud. Et kvarter senere bringer han ulvene yderligere foran med 3-0 og kan kalde sig selv for dobbelt målscorer.

Blot fem minutter længere inde i opgøret sender Valdemar Andreasen bolden flot videre til Gustav Fraulo, der lader bolden ramme jorden en enkelt gang, inden han hamrer bolden i netmaskerne. En rigtig flot scoring til 4-0.

Kort inde i tillægstiden får SønderjyskE reduceret, men ulvene kunne godt have scoret mange flere mål i løbet af kampen, selvom SønderjyskE gjorde deres for at holde ulvene fra at score.

– Jeg synes, det var en meget fortjent sejr. Drengene leverede en super flot indsats mod et ganske godt hold. Vi kunne på en god dag godt have sendt bolden i mål to-tre gange mere med de chancer, som vi får skabt, men jeg er overordnet set fint tilfreds med resultatet og indsatsen i dag, siger U17-træner Claus Therkildsen.

U17-holdet næste modstander er Silkeborg på udebane den 24. oktober.

FC Midtjylland U17 – SønderjyskE U17 4-1 (1-0)

26’ 1-0 August Priske
62’ 2-0 Donavan Kafo Bagou
77’ 3-0 Donavan Kafo Bagou
82’ 4-0 Gustav Fraulo
90’ 4-1 Matti Fredslund Geffen

FCM U17: Frederik Bach Jensen, Pontus Texel, Rasmus Kristiansen (39’ Mads Nybo Lauritsen), Gustav Fraulo, August Priske, Gustav Ørsøe Christensen, Valdemar Byskov Andreasen, Heini Fossdalsá Sørensen, Malthe Johnsen Bøndergaard, Jonathan Asp Jensen (60’ Donavan Kafo Bagou), Adam Nygaard Andersen (75’ Christian Jørgensen).