Akademiet

U19 kan så småt dufte guldet, men nu venter afgørende topbrag

Endnu en gang gik U19 målamok, da de tirsdag aften besejrede Vejle med hele 1-5. Nu venter en nøglekamp mod Brøndby på lørdag. U17-drengene fortsatte også deres flotte sejrsstime, da de i lørdags for fjerde kamp i træk kunne gå fra banen som vindere.

15/05/24
Nikoline Dahl
Foto: Daniel Stentz

Efter en hæsblæsende 1. halvleg med fem mål, var der aldrig tvivl om resultatet, da de ældste akademister tirsdag aften gæstede Vejle. Den overbevisende sejr skriver sig ind i rækken af målrige kampe, da det er sjette gang i streg, at midtjyderne scorer tre mål eller mere.

Ikke nok med, at U19 formåede at banke kuglen i kassen hele fem gange, var det også fem forskellige målscorere, som bidrog til, at holdet kunne tage fra Vejle med endnu en triumf.

Dermed er der tale om en perfekt optakt til den potentielle guldduel mod Brøndby, der spilles på lørdag på EDC Arena i Ikast kl. 13.00.

I skrivende stund har Allan K. Jepsens tropper 57 point i toppen af ligaen med tre point ned til netop Brøndby på 2.pladsen, som dog har en kamp i hånden. Derfor kan lørdagens brag være med til at afgøre, om guldet igen skal hjem til Midtjylland.

Du kan altid følge med i den aktuelle stilling og kampprogram i U19 Ligaen her.

Vejle Boldklub U19 1-5 FC Midtjylland U19 (1-4)

12’ 0-1 Adam Nygaard
13’ 1-1 Frederik Flaskager
21’ 1-2 Stanley Iheanacho
29’ 1-3 Nicolaj Tornvig
38’ 1-4 Jonatan Lindekilde
90’ 1-5 Sebastian Lodberg

FCM XI: Christian Rust, Mathis Konradsen, Adam Nygaard, Gustav Bjerge, Mikel Gogorza (42’ Sebastian Lodberg), Sofus Johannesen (70’ Christian Jørgensen), Jonatan Lindekilde (46’ Lasse Overgaard), Alamara Djabi (60’ Edvard Pettersen), Stanley Iheanacho (60’ Julius Voldby), Sander Evjen-Brostrøm, Nicolaj Tornvig.

Runden startede godt ud for akademiet, da U17 i lørdags tog til VB Parken i Vejle med en klar mission om at hente tre point med hjem til det midtjyske. Efter to scoringer i 1. halvleg kunne de unge akademister juble over den fjerde sejr på stribe.

Kampens målscorere var James Arinze og Sebastian Lodberg. Sidstnævnte er vant til at sende bolden i nettet, da målet var hans 14. fuldtræffer i sæsonen.

Med sejren indtager Mathias Rahbeks tropper tabellens 2.plads med 44 point. Mesterskabet kan holdet desværre ikke nå, da OB er stukket af i toppen. Dog er resten af rækken meget jævnbyrdig, hvor kun fire point adskiller 2. pladsen og 6. pladsen. Derfor er der stadig meget at spille for i U17-drengenes fem resterende kampe.

Du kan altid følge med i den aktuelle stilling og kampprogram i U17 Ligaen her.

Vejle Boldklub U17 0-2 FC Midtjylland U17 (0-2)

13’ 0-1 Sebastian Lodberg
37’ 0-2 James Arinze

FCM XI: Magne Norn, Andreas Knak, James Alphinas, Frederik Vestergaard, Elias Hansen, John Zabawithang (9′ Emil Linde), Jonathan Pettersen (79’ William Kold), James Arinze, Sebastian Lodberg, Malik Pimpong, Daris Catak.