Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Akademiet

U19 tilbage på arbejde

Landsholdspausen er slut, og FCM U19 sparker sæsonen i gang igen med en udebanetur til Odense.

15/10/21
Karsten Vestergaard
Foto: Daniel Stentz

Efter en slidsom start på sæsonen peger pilen atter den rette vej for FCM U19. Holdet er ubesejret siden nederlaget til AaB i august, og de seneste to kampe har budt på udebanesejre over Silkeborg (3-1) og Rosenborg (4-2).

Youth League-kampen blev spillet for mere end 14 dage siden, men i den mellemliggende tid har adskillige af truppens spillere været afsted på landsholdstjeneste. For de resterende har tiden budt på henholdsvis reserveholdskamp mod Silkeborg og en U18-kamp mod netop OB, som fynboerne vandt 2-1.

Så hvor står FCM U19 her og nu?

– Jeg synes, vi viste nogle gode takter i vores sidste ligakamp, hvor vi mødte Silkeborg. Især var jeg tilfreds med vores defensive arbejde, og at vi ikke gav Silkeborg ret mange chancer. Offensivt har vi været fint kørende, og det skal vi bare holde fast i, lød det fra Kenneth Andersen.

OB indtager en øjeblikkelig 8. plads i U19 Ligaen – to pladser under FCM – og fynboerne er blevet matchet hårdt op til lørdagens kamp. I deres to seneste kampe har “De Stribede” mødt topholdene FCK og FC Nordsjælland på udebane – begge gange med et nederlag til følge.

– OB har været gode i presspillet, hvor de arbejder hårdt og er gode til at få lagt et højt pres på modstanderne. Det forventer jeg også bliver billedet mod os – at de kommer med masser af intensitet og vil forsøge at lægge et tryk. For os bliver opgaven så at vise, at vi kan spille os ud af det tryk, sagde Andersen.

Kampen spilles lørdag kl. 12.30 i Ådalen i Odense og ventes afviklet på kunstgræs.