Klubben

Udsolgt på 9 minutter efter kæmpe interesse

Søndagens kamp mod FC Nordsjælland meldes nu udsolgt (4.450 billetter). FC Midtjylland oplever kæmpe interesse fra sponsorer, sæsonkortholder og fans – lysten til at komme på MCH Arena og være en del af den nervepirrende guldkamp er stor.

28/04/21
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Kampen om DM-guldet i den danske 3F Superliga er tæt. Meget tæt. Dét elsker fans og fodboldelskere, og det booster efterspørgslen. For FC Midtjylland betød det forud for kampen mod FC Nordsjælland søndag den 2. maj, at billetterne blev udsolgt på bare 9 minutter.

– Guldkampen er tæt, vores Superligahold indtager førstepladsen og spillede senest en pragtkamp på MCH Arena mod F.C. København, og vi har mange stærke personligheder på holdet – alt sammen bidrager det til den store opbakning og interesse, vi oplever. Og vi er naturligvis meget tilfredse med, at vi kan melde udsolgt på bare 9 minutter. Det bekræfter os i det stærke fællesskab omkring FC Midtjylland, og det har vi i den grad brug for i jagten på det fjerde danske mesterskab siden 2015, siger Preben Rokkjær, Marketing- & Support Direktør i FC Midtjylland.

Vind Oddset Fan Skybox

Selvom alle billetter er revet væk, har du stadig mulighed for at komme til kampen. Du kan gennem vores app lige nu deltage i lodtrækningen om en tur i vores Oddset Fan Skybox til kampen mod FC Nordsjælland. Præmien inkluderer billetter til kampen samt forplejning i form af mad, drikkelse og snacks under hele kampen.

Deltag i lodtrækningen

Vil du have info om billetter?

Nåede du ikke at få billetter i denne omgang, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Her sender vi bl.a. information om billetsalg til de resterende kampe, så du har mulighed for at sidde klar, når billetsalget går i gang.

Skriv dig op her