Akademiet

Ung målscorer forlænger med FC Midtjylland

Den 18-årige angriber Victor Lind har sat sin signatur på en ny 5-årig kontrakt.

16/06/21
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

I lørdags sikrede FC Midtjyllands ældste ungdomshold det niende mesterskab på U19-plan. Nu er der endnu en god nyhed fra U19-holdet.

Angriberen Victor Lind har nemlig skrevet under på en ny 5-årig kontrakt.

– Vi er rigtigt glade for at forlænge med Victor, som har vist sig som en flittig målscorer i denne sæson. Hans afslutningsfærdigheder er rigtigt spændende, og vi har en stor tro på hans offensive kvalitet, siger sportschef Svend Graversen.

I den indeværende sæson har Victor Lind markeret sig med 16 mål i 19 kampe i U19 Ligaen, og i den seneste forårsopstart fik han spilletid i et par træningskampe for FC Midtjyllands førstehold.

– Han har allerede snust til førsteholdet i et par testkampe i vinter, og nu handler det om at fortsætte udviklingen, som vi glæder os til at se, uddyber Svend Graversen.

Victor Lind scorede til 1-0, da mesterskabet kom i hus med en 6-0-sejr over OB – ovenikøbet på hans 18-års fødselsdag.

– Det må siges at være en speciel 18-års fødselsdag, når man bliver danske U19-mestre, scorer et fint mål og skriver under på en ny kontrakt. Vi glæder os over den nye 5-årige kontrakt til Victor og ser frem til at følge hans fortsatte udvikling, siger akademichef Flemming Broe.

Afslutninger og én mod én-driblinger

Hovedpersonen selv er også tilfreds med forlængelsen.

– Det er super fedt. Det er jo det, jeg har kæmpet for i al den tid, jeg har spillet fodbold, så det er et dejligt skulderklap, lyder det fra Victor Lind, som kom til akademiet i Ikast for tre år siden.

Her er det blevet til mange mål og succesoplevelser inklusiv seks kampe i Youth League, som Victor Lind også skal spille i den kommende sæson som andetårs U19-spiller. Det er FCM kvalificeret til gennem mesterskabet i U19 Ligaen.

Ambitionerne for Victor Lind ligger fast.

– Mit mål er at få debut i løbet af næste sæson og forhåbentligt gøre det så godt, at jeg kan bide mig fast i Superligaen året efter. Men jeg er stadig U19-spiller, så mit fokus ligger lige nu på at præstere godt der, lyder det ydmygt fra den unge frontløber.

Victor Lind er noteret for 11 mål i 22 ungdomslandskampe, og han er ikke i tvivl om, hvad hans spidskompetencer er.

– Mine afslutninger og én mod én-driblinger, siger han konsekvent.

Den nye kontrakt løber til 30. juni 2026.

Stort tillykke med den nye kontrakt til Victor Lind.