Akademiet

Ung midtbanemotor på kontrakt

Lasse Overgaard Nielsen har skrevet under på en kontrakt med FC Midtjylland.

04/05/21
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

Siden 2004 har FC Midtjyllands akademi været et af omdrejningspunkterne i klubben, og adskillige unge spillere har sat deres præg på resultaterne.

Nu er endnu et talent tilføjet til listen af spillere, som jagter det højest mulige niveau.

Det er Lasse Overgaard Nielsen, som har sat sin signatur på sin første kontrakt i FCM. Den løber i 3 år.

– Det har altid været en kæmpe drøm at skrive under med Midtjylland, så det er jo mega fedt, siger Lasse Overgaard Nielsen.

Der er også glæde at spore hos akademichef Flemming Broe i forhold til underskrivelsen med den defensive midtbanespiller.

– Vi er meget glade for at have skrevet under med Lasse. Det er en taktisk dygtig spiller, som er god til at skabe flow i spillet. Han mestrer fordeling af boldene godt både på tværs og langs ad banen, og vi ser frem til at arbejde videre med en målrettet spiller, påpeger Flemming Broe, som uddyber:

– Han er en motor på midtbanen, hvor han fylder meget og har en stor arbejdsradius som en god presspiller. Sammenholdt med en god teknik er det jo en god kombination inde på midten af banen.

Pasningskvaliteter og overblik

Lasse Overgaard Nielsen er for nyligt fyldt 15 år og betegner sig selv som en boldsikker 6’er på midtbanen.

– Jeg kan godt lide at være på bolden, hvor jeg kan bruge mine pasningskvaliteter og overblik. Defensivt fylder jeg meget og er god til at bryde boldene, lyder det fra Lasse Overgaard Nielsen.

Inden han startede på FCM’s Elitefodboldskole, har han spillet i samarbejdsklubberne Vinding UIF, Tjørring IF og Mejrup GU.

– Jeg glæder mig til at spille en masse fodbold og forhåbentligt udvikle mig så meget som muligt. Det handler om at gøre sig fortjent til at spille. I første omgang går jeg efter at blive professionel om nogle år, men den helt store drøm er at komme til en af de store ligaer, afslutter Lasse Overgaard Nielsen.

Stort tillykke med kontrakten til Lasse Overgaard Nielsen.