Reserveligaen

Unge akademister led sent nederlag i Future Cup

Et sammensat hold, der primært bestod af akademispillere, som trængte til kampminutter, tabte tirsdag aften 1-0 til Esbjerg fB i Future Cup.

15/11/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Tirsdag fandt andet opgør i dette års Future Cup sted, da FCM tog imod Esbjerg på EDC Arena i Ikast.

På grund af den igangværende landsholdspause og et intensivt kampprogram for begge mandskabers førstehold, stillede de to klubber op med en blanding af U17- og U19-spillere. I FCM’s tilfælde bestod holdkortet primært af U19-spillere, som trængte til at få kampminutter i benene.

I en hård og tæt fight lignede det længe et point til hvert hold, men dybt inde i opgøret tilkæmpede gæsterne fra Esbjerg sig et straffespark, som på sikker vis blev omsat til 1-0.

Det resultat holdt helt til slut, og dermed led en flok unge akademister et nederlag i det kolde efterårsvejr i Ikast.

Opgøret blev også det sidste i Future Cup for 2022. Næste kamp i reserveholdsturneringen falder den 20. februar 2023, når Brøndby gæster EDC Arena kl. 16.00.

FC Midtjylland – Esbjerg fB 0-1 (0-0)
90′ 0-1 Marcus Hansen (str.)

Truppen

Christian Rust, Nicholas Beetson, Simon Kristiansen, Adam Andersen, Theis Bøndergaard, Mahdi Babaiasl, Gustav Bjerge, Christian Jørgensen, Jamiu Musbaudeen, Jonatan Lindekilde, Lasse Nielsen, Jonathan Lind, Julius Voldby, Mikel Krüger-Johansen, Sander Evjen-Brostrøm, Sofus Johannesen.