Reserveligaen

Ungt reservehold lider nederlag til AC Horsens

Sæsonens anden kamp i Reserveligaen bød på et 4-1-nederlag til AC Horsens. Alligevel var der masser af positive ting at tage med fra kampen.

23/08/21
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

Et ungt FC Midtjylland-hold var i dag i Horsens for at spille sæsonens anden kamp i Reserveligaen, som er blevet sat i gang igen, efter den har ligget stille i lang tid under corona-nedlukningen.

Således stod en blanding af primært U19- og U17-spillere overfor AC Horsens’ reservehold, mens også Jared Thompson fik 90 minutters kamptræning i målet.

Start XI: Jared Thompson, Gustav Fraulo, Mikkel Fischer, Pontus Texel, Andreas Nibe, Oscar Fraulo, Oliver Sørensen, Danijel Djuric, Valdemar Andreasen, Aral Simsir, Juan Moreno.

Det unge midtjyske mandskab havde en svær dag på kontoret rent resultatmæssigt, idet Horsens snuppede en 4-1-sejr.

Danijel Djuric bragte ellers balance i regnskabet midtvejs i 1. halvleg efter en god periode for FCM. Det var den 18-årige islændings anden scoring i træk i Reserveligaen, men det var altså ikke nok til at få point.

Horsens var det skarpeste hold foran mål, og de fik nettet yderligere tre gange efter udligningen, og det resulterede i en sejr på 4-1 til hjemmeholdet mandag eftermiddag i Horsens.

Transitionstræner Anders Veller stod sammen med René S. Andersen i spidsen for dagens FCM-hold, og han beretter om en lærerig kamp.

– Vi havde en masse unge spillere i aktion mod ældre seniorspillere, og det fik vi god gavn af. Kampens resultat var måske en smule for stort, men nederlaget afspejler også, at vi har noget at lære endnu i forhold til at møde voksne spillere, siger Anders Veller, som ellers er tilfreds med mange ting i dagens reserveholdskamp.

– Der var rigtigt mange gode ting i vores opbyggende spil. Det var der egentligt også langt hen ad vejen i gennembrudsspillet, men vi scorede lidt for få mål og skabte nok også for få chancer i forhold til, hvor meget vi havde bolden, uddyber Veller.

Især i duellerne var AC Horsens ovenpå, og det skabte i sidste ende den største forskel mellem de to mandskaber.

– Vi havde lidt problemer i den defensive del med især duelspillet, hvor vi tabte for mange bolde. Det var måske også forventeligt, men det blev udslagsgivende, beretter Anders Veller, som opsummerer:

– Alt i alt var det en god og lærerig kamp. Vi er egentligt meget tilfredse med udbyttet. Selvfølgelig ville vi gerne have gjort det bedre resultatmæssigt, men i de her kampe er det lige så vigtigt at tage noget erfaring og læring med, når vi har så mange unge med.

AC Horsens – FC Midtjylland 4-1 (2-1)

5′ 1-0 Aron Sigurdarson (straffespark)
22′ 1-1 Danijel Djuric
38′ 2-1 Tonny Brochmann
52′ 3-1 Aron Sigurdarson
77′ 4-1 Angelo Nehmé

AC Horsens: Bobjerg, Wagner, Ludwig, Stagaard, Hansen (46′ Kirkel), Brochmann (75′ Gaarde), Hlynsson (80′ Rosenberg), Frantsen, Brajanac, Pohl (46′ Taranis), Sigurdarson (67′ Nehmé).

Næste opgave for FCM i Reserveligaen er om to uger, når Silkeborgs reservehold gæster Ikast mandag den 6. september.

Se kampprogram her