Førsteholdet

Valdemar Birksø fortsætter i Fredericia endnu en sæson

Den 22-årige målmand spiller også i FC Fredericia i den kommende sæson, hvor han fortsætter på en etårig lejeaftale.

15/06/23
Christian Rothausen
Foto: Michael Nielsen

Sidste sommer drog Valdemar Birksø til FC Fredericia for at høste mere seniorerfaring i en stærk 1. division. I den kommende sæson fortsætter den talentfulde målmand i det sydjyske, hvor han indtil nu har spillet 32 kampe.

Målmandstræner for FC Midtjyllands førstehold, Lasse Heinze, udtaler følgende:

– Valdemar har gjort det fint i Fredericia, og nu skal han bruge det næste år på at gøre det endnu bedre, så han lægger yderligere på sit spil.

– Fredericia har været svingende i 22/23, men i takt med, at holdet stabiliserede sig i foråret, har det samme været tilfældet hos Valdemar. Derfor har vi vurderet, at det fortsat er det rigtige sted for ham at være, fortæller Lasse Heinze.

I Midtjylland har man set en fin udvikling hos Valdemar Birksø, som skiftede til klubben som 15-årig fra samarbejdsklubben Brande IF. Nu skal den unge målmand lægge yderligere på, så han bliver klar til at tage et skridt op.

– Der er ingen tvivl om, at han er blevet mere erfaren. Han har spillet 32 kampe i 1. division, og det er klart, at det giver noget hår på brystet. I den kommende sæson skal Valdemar bevise, at han skal spille 32 kampe mere, så han får endnu mere erfaring og modenhed ind i sit spil, siger Lasse Heinze.

Lejeaftalen med FC Fredericia løber indtil 30. juni 2024.