Førsteholdet

Valdemar Byskov spiller resten af sæsonen i Mafra

18-årige Valdemar Byskov Andreasen udlejes til CD Mafra i Portugal, hvor forhåbningen er, at han vil tage det næste skridt i sin udvikling.

28/07/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Valdemar Byskov spiller resten af 23/24-sæsonen i Mafra. Den 18-årige offensivspiller er blevet lejet ud til portugiserne, hvor han tiltræder fra dags dato.

Stortalentet var en profil på FC Midtjyllands U19-hold i seneste sæson, hvor han blandt andet vandt prisen som årets akademispiller. Derudover blev det til 11 førsteholdskampe og en enkelt assist.

– Valdemar kommer ned i et stærkt konkurrencemiljø, hvor vi tror på, han vil tilegne sig god seniorerfaring. Vores forhåbning er, at Valdemar vil vende retur om et år som en bedre fodboldspiller, der står endnu bedre rustet til at tage kampen op her i FC Midtjylland, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Nu er det op til Valdemar at vise, hvad han er i besiddelse af. Han indeholder nogle unikke egenskaber, og kan det her lejeophold være med til at forløse noget af hans potentiale, bliver han utroligt spændende at følge.

Der skal lyde et held og lykke til Valdemar Byskov med udfordringerne i den næstbedste portugisiske fodboldrække, og det vil undervejs i sæsonen være muligt at læse mere om U19-landsholdsspillerens præstationer på fcm.dk.

Lejeopholdet løber til den 30. juni 2024.