Klubben

Smil og glade dage: På besøg i otte samarbejdsklubber

Torsdag besøgte FC Midtjylland-spillerne otte samarbejdsklubber, hvor der var sjove træningsøvelser, autografskrivning og nogle hyggelige timer på programmet.

13/10/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

I FC Midtjylland spiller samarbejdsklubberne en unik rolle. Herfra er kommet store talenter såsom Gustav Isaksen (Roslev IK) og Rasmus Nissen Kristensen (Brande IF).

Men FCM’s forhold til samarbejdsklubberne er mere end det. Det er fællesskabet omkring den fælles passion, fodbold, hvad enten du lige er startet, spiller for sjov eller som i enkeltes tilfælde har sporten som dit levebrød.

Video: FCM Klubsamarbejdet gennem 25 år

Hvert eneste år er FCM’s førsteholdsspillere – i selskab med en række U19-talenter – på besøg i udvalgte samarbejdsklubber for at takke for den store støtte samt give børnene i klubberne en god oplevelse.

Det var også tilfældet torsdag, hvor Aulum IF, Hammerum IF, Billund IF, Bording IF, Koldby-Hørdum IF, Sallingsund FC, SHN/Ulfborg og Tim GIF fik besøg.

I Køldby-Hørdum IF var der brasiliansk sambabold på tapetet, da Paulinho og Charles – sammen med akademispillerne Adam Andersen og Silas Novrup – troppede op for at træne 46 spændte og håbefulde ungdomsspillere.

På Sallingsund FC’s baner var der besøg fra Jonas Lössl og Iver Fossum samt de to talenter Alamara Djabi og Obule Sunday Moses. Klubben melder om en skøn aften, hvor Jonas Lössl blandt andet tog plads i målet overfor en række motiverede og toptunede børn.

Tak til alle otte samarbejdsklubber for en god aften.