Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Førsteholdet

Velspillende Isaksen: – Vi er friske og klar

Gustav Isaksen ser frem til aftenens kamp mod Silkeborg IF i 3F Superliga. Holdet skal ud at revanchere de seneste to uafgjorte resultater, fortæller fløjspilleren.

22/07/22
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

I den forgangne 3F Superliga-sæson slog FC Midtjylland sidste års bronzevindere fra Silkeborg IF fire gange på lige så mange forsøg. Fredag aften venter endnu en kamp mod klubben fra Søhøjlandet.

Statistik: FCM har overhånden mod Silkeborg

Gustav Isaksen har stor respekt for fredagens modstander, men går alligevel ind til kampen med en god fornemmelse.

– Kampene mod Silkeborg er altid svære. De er sindssygt dygtige, og vi har stor respekt for dem. På den anden side har vi også set, at vi kan slå dem. Vi kan straffe dem mange steder, men især på omstillinger tror jeg, vi bliver farlige. Vi må ikke blive nervøse, når de står og spiller med bolden. Det handler derimod om at være skarpe, når vi får den, siger Gustav Isaksen og fortsætter:

– Vi er friske og klar. Vi har ikke fået det med, vi gerne ville fra de første kampe, så vi skal ud og revanchere. Vi skal ud at skabe en masse chancer og denne gang få scoret på dem.

FCM har haft overtaget i sæsonens to første kampe, men alligevel er det endnu ikke blevet til en sejr. For Gustav Isaksen og co. er det derfor vigtigt at komme på sejrstavlen fredag aften.

– Det er helt vildt vigtigt for os – særligt for selvforståelsen af, at vi godt kan vinde kampene. Vi gider ikke spille uafgjort længere. Vi vil ud at vinde nu, og vi håber, vi kan få sat en god stime i gang.

Vil fortsætte målstime

Gustav Isaksen har scoret i de to seneste 3F Superliga-kampe. Et af de mål faldt i sæsonåbneren mod Randers FC, og den teknisk stærke FCM’er håber at kunne bygge videre på denne statistik.

– Alle spillere drømmer om at score mål og lave assists, og det gør jeg også. Jeg håber, jeg kan holde det kørende. Så længe jeg skaber en masse chancer, handler det blot om at få prikket dem ind, siger den 21-årige offensivspiller og fortsætter:

– Jeg føler mig på toppen lige nu. Når man kommer ind i et flow med mange kampe, føler man, at det ruller derudaf.

På tirsdag venter et vigtigt opgør mod AEK Larnaca på Cypern. Denne kamp afgør FCM’s videre skæbne i europæisk fodbold. Ifølge Gustav Isaksen skal al fokus dog være på mødet med Silkeborg.

– Det er vigtigt at få lukket en kamp ad gangen. Fredag må ikke bare blive en af mange, fordi vi har en vigtig kamp tirsdag. Det handler om at fokusere på kampen mod Silkeborg og få vundet det opgør.

Køb din billet

Du kan stadig nå at sikre dig billet til årets anden 3F Superliga-kamp, når Silkeborg IF gæster MCH Arena fredag aften kl. 19.00. Vi håber, du har lyst til at støtte op, når holdet skal spille sæsonens første sejr i hus.

Se billetinfo her