Akademiet

Venstrebenet stortalent skriver under med FC Midtjylland

Venstrebenede Elias Hansen skifter til FC Midtjylland fra HIK. Det 15-årige forsvarstalent ser nu frem til at tage næste skridt i sin udvikling.

22/02/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Elias Hansen skifter til FC Midtjylland fra HIK, Hellerup Idræts Klub. Den 15-årige midterforsvarer, som også kan spille på backen og midtbanen, har en fortid i FC Nordsjælland, Vanløse IF og Brøndby IF.

Nedenfor sætter stortalentet ord på aftalen med FC Midtjylland.

Hvad betyder det for dig at skrive under på den her kontrakt og skifte til FCM?

– Det betyder meget for mig at skrive under på en kontrakt med FC Midtjylland, da jeg kommer et skridt tættere på min drøm om at blive professionel fodboldspiller. Det er noget, jeg vil kæmpe hårdt for at opnå, fortæller Elias.

Hvad ønsker du særligt at forbedre i dit spil i løbet af de næste år?

– Hvis jeg skal udpege en specifik ting, vil jeg gerne arbejde med mine offensive kompetencer, som især kan komme mig til nytte, hvis jeg skal spille venstre back.

Har du nogle drømme/ambitioner længere ude i fremtiden?

– Jeg drømmer om at få en god karriere, der vil afspejle sig i mit hårde arbejde. Jeg tror på, at FCM kan være klubben, som kan hjælpe mig på rette vej.

Er der en professionel fodboldspiller, som du ser noget af dig selv i?

– Her vil jeg pege på FC Barcelonas tidligere anfører, Carles Puyol. Han var en stor leder, og en spiller som besad en enorm aggressivitet og duelstyrke. Det er noget af det, jeg også ser i mig selv, lyder det fra Elias.

Akademichef Flemming Broe siger følgende om Elias Hansen:

– Elias er en venstrebenet, dynamisk forsvarsspiller, som også kan spille på midtbanen. Han har et super blik for spillet, er bevægelig og på forkant med situationerne. Samtidig er han rolig på bolden og besidder en rigtig stærk pasningsfod på både korte og lange afleveringer. Hans udstråling er god, og han har et imponerende personligt drive til sin egen udvikling.

– Vi glæder os til at følge ham her i Midtjylland, fortæller Flemming Broe.