Førsteholdet

Victor Bak, Valdemar Byskov og Victor Lind vender retur

Victor Bak og Valdemar Byskov vender retur til FC Midtjylland efter et halvt år på leje i C.D. Mafra. Tilbage er også Victor Lind efter en sæson hos IFK Norrköping i Sverige.

03/01/24
Mads Jakobsen
Foto: Beatriz Costa

I sommer drog både Victor Bak og Valdemar Byskov til portugisiske C.D. Mafra på et lejeophold. Til vinteropstarten er de to unge talenter tilbage i FC Midtjylland, hvor de bliver en del af førsteholdet.

Valdemar Byskov har undervejs i lejeopholdet i Mafra spillet to førsteholdskampe med et mål til følge. Derudover har den 18-årige offensivspiller optrådt ni gange for U23-holdet med to mål og fem assists på sin kappe.

Victor Bak nåede 18 kampe for C.D. Mafras førstehold, hvor han både spillede midtstopper og venstre back.

Victor Lind tilbage i FCM

Tilbage i Ikast er også en tredje FCM’er. Victor Lind drog i slutningen af januar 2023 på et lejeophold i svenske IFK Norrköping. Sæsonen i Allsvenskan sluttede i midten af november, og Lind har trænet med siden da, men er nu officielt tilbage i FC Midtjylland.

IFK Norrköping sluttede på en 9. plads i den bedste svenske fodboldrække. Victor Lind bidrog undervejs i sæsonen med syv mål i 33 kampe. I FCM står han noteret for 40 kampe og fem mål.

Opstart torsdag

De tre FCM’ere starter op sammen med resten af førsteholdet, der møder ind til forberedelserne forud for forårssæsonen i morgen, torsdag den 4. januar.