Førsteholdet

Victor Lind forlænger aftalen med FC Midtjylland

Den talentfulde frontløber har sat sin signatur på en ny 5-årig kontrakt til stor glæde for både ham og klubben.

19/12/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

I løbet af efteråret har Victor Lind taget FCM-fansene med storm, hvor han har imponeret i sin første halvsæson på FC Midtjyllands førstehold. I den forbindelse er han blevet belønnet med en ny kontrakt, som løber frem til udgangen af 2026.

– Det er jo en fantastisk historie, når en ung spiller brager ind på førsteholdet med mål, passion og en fantastisk arbejdsindsats. Det har Lind gjort, og det har været en fornøjelse at se. Han er en ydmyg og hårdtarbejdende ung mand, som har været vigtig for os i det her efterår, og vi er rigtigt glade for at have forlænget aftalen med ham, siger sportschef Svend Graversen.

Fem gange har den unge angriber fået nettet til at blafre i sine første 26 optrædener i FCM-trøjen.

– Det næste skridt for Lind er at tilkæmpe sig flere startpladser. Han er 18 år og har allerede scoret fem mål, og det er jo hans store spidskompetence. Han kan sparke bolden i kassen, og det glæder vi os til at se meget mere af. Der er ingen tvivl om, at der venter ham en stor fremtid i FCM, og han har også potentialet til at komme til udlandet engang, spår Svend Graversen.

Hovedpersonen selv glæder sig også over den nye aftale.

– Det giver super god mening for mig at forlænge aftalen med Midtjylland. Vi har lavet en god plan, så jeg kan ikke se nogen grund til ikke at skrive under på en ny kontrakt. Det er et fedt sted at være, og jeg glæder mig til at fortsætte her i klubben, lyder det med et smil fra Victor Lind.

– Der skete noget vildt

Før sæsonen var navnet Victor Lind mest kendt for dem, der fulgte med i U19 Ligaen, hvor han i sidste sæson scorede 21 mål i 21 kampe.

Selvom dåbsattesten siger, at Lind stadig kan spille U19 i denne sæson, blev han rykket op i førsteholdstruppen i sommer. Allerede i juli kom debuten, da han blev skiftet ind på hjemmebane mod Celtic.

– Jeg havde regnet med at skulle spille U19 i det her efterår, hvor jeg selvfølgelig havde drømt om at komme ind og få debut og et par kampe på førsteholdet. Men så skete der noget vildt til den kamp mod Celtic, hvor det hele startede, husker Victor Lind.

Med en suveræn arbejdsindsats blev han hurtigt populær på tribunerne, og i august slog han for alvor sit navn fast, da han satte et sandt drømmemål i kassen mod SønderjyskE og for første gang kunne kalde sig målscorer for FC Midtjylland.

I september scorede han sit første mål på hjemmebane, som blev kåret til månedens mål i 3F Superliga.

– Det har været sindssygt fedt at være en del af holdet og få så meget spilletid. Og så er det jo bare en bonus, at det også er blevet til nogle mål, lyder det fra Victor Lind.

Den 18-årige angriber, som startede på akademiet tilbage i 2018, er motiveret for at tage det næste skridt.

– Jeg skal bide mig endnu mere fast og få mere spilletid. Jeg vil selvfølgelig gerne bidrage med endnu flere mål og assists. Næste skridt i min udvikling er at lægge på rent fysisk, og så vil jeg gerne forbedre mit touch på bolden. Det skal jeg bare blive ved med at arbejde på, siger Victor Lind.

Den nye aftale løber frem til den 31. december 2026.