Førsteholdet

Victor Lind spiller foråret i Vejle Boldklub

Victor Lind tørner ud for Vejle Boldklub i resten af sæsonen, hvor han med kontinuerlig spilletid i 3F Superliga skal tage næste skridt i sin udvikling.

31/01/24
Christian Rothausen
Foto: Filip Kauffeldt

Efter et succesfuldt lejeophold i IFK Norrköping i hele 2023 har Victor Lind denne vinter vist sig frem på FC Midtjyllands førstehold.

Den unge offensivspiller har taget store skridt det forgange år, og nu skal yderligere tages i Vejle Boldklub i resten af 2023/24-sæsonen.

– Det handler om Victors fortsatte udvikling. Vi vurderer ikke, at han i dette forår vil få tilstrækkelig spilletid hos os, så for at fasteholde hans udvikling – fordi vi fortsat tror på ham – er det vigtigt, at han kommer ud og spiller kompetitive minutter, udtaler fodbolddirektør Peter Sand og fortsætter:

– Vi ønsker at matche ham og sammenligne ham en-til-en. Derfor har det været essentielt for os, at det næste skridt for Lind blev i Superligaen. Meningen er, at han skal komme hjem i en bedre udgave til sommer, og så skal han tage konkurrencen op.

Også vicesportschef, Kristian Bach Bak, som har fulgt Victor Linds præstationer i Allsvenskan det forgangne år tæt, sætter ord på beslutningen:

– Lind har spillet rigtig mange kampe fra start og været fast inventar med både mål og assists. Han har fået kampe på et niveau, hvor han har udviklet sig godt.

– Nu har vi en optimal mulighed for Lind i foråret, hvor det bliver spændende at se, om han for alvor kan sætte sit præg på holdet i Vejle, fortsætte sin udvikling og score mål. Det tror vi på, at han kan.

– Lind mangler lige det sidste step, og det både tror og håber vi, at han vil tage i Vejle, lyder det afsluttende fra Kristian Bach Bak.