Førsteholdet

Victor Torp fortsætter karrieren i norsk fodbold

Den 22-årige midtbanespiller er blevet solgt til Sarpsborg 08 i Norge.

08/06/22
Jens Risom
Foto: Getty Images

Efter en række sæsoner på udleje tager Victor Torp det næste skridt i sin karriere og skifter til den norske klub Sarpsborg 08 på en permanent aftale.

– Torp har været hele vejen gennem systemet fra en samarbejdsklub, talentafdelingen og akademiet, hvor han altid har været en god repræsentant for FCM både på og udenfor banen. Han er indbegrebet af en professionel fodboldspiller, som altid har leveret sit ypperste, fortæller sportschef Svend Graversen.

– Torp fortjener at få kickstartet sin karriere, og denne mulighed i Sarpsborg er en god aftale for alle parter. Vi ser frem til at følge ham i norsk fodbold, og vi håber, han får masser af succes på sin vej, tilføjer Svend Graversen.

Victor Torp kom til FC Midtjylland fra samarbejdsklubben Lemvig GF som U13-spiller og har siden taget turen gennem Herning Elite og akademiet til tilværelsen som seniorspiller.

Her er det blevet til et par udlejninger til Fredericia, Lyngby og senest Kortrijk i Belgien, som han spillede 11 kampe for i den forgangne sæson.

Nu er det altså norske Sarpsborg 08, der får glæde af Torps sparketeknik og kvaliteter på midtbanen. Sarpsborg ligger i øjeblikket nummer 7 i Eliteserien.

Sidste sommer i juli fik den tidligere akademispiller sin seniordebut for FCM, og den kamp mod OB endte med at blive Torps eneste optræden på FC Midtjyllands førstehold.

FC Midtjylland ønsker Victor Torp alt det bedste i sin fortsatte karriere.