Klubben

Vind hele din FCM-ønskeliste

Ulveshoppen har indgået et samarbejde med Ønskeskyen, og det kommer alle FCM-fans til gode her til jul. Man kan nemlig tilføje alle sine favoritprodukter fra Ulveshoppen til sin ønskeliste gennem Ønskeskyen og vinde hele ønskelisten.

24/11/21
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Anvender du Ønskeskyen til at lave dette års ønskeliste til jul, kan du lave den færdig på ingen tid. Du skal nemlig blot klikke ind på dit favoritprodukt på Ulveshoppen.dk og herefter klikke på knappen “Tilføj til Ønskeskyen”. Det fortsætter du med, indtil du føler, at din ønskeliste er komplet, og herefter kan du nemt og hurtigt dele din ønskeliste med dine venner og familie.

Vind alle dine ønsker fra Ulveshoppen

Det behøver dog slet ikke at være op til dem at købe gaverne til dig – du kan nemlig vinde hele din FCM-ønskeliste. Du deltager ved at dele linket til din ønskeliste med Ulveshoppen.

Del din ønskeliste fra Ønskeskyen med os på ulveshoppen@gmail.com, så er du med i konkurrencen om at vinde hele din ønskeliste af FCM-merchandise. Sidste frist for at deltage i konkurrencen er fredag den 10. december kl. 12.00.

Find ønskerne på Ulveshoppen.dk