Førsteholdet

Aral Simsir | Jagten På Gennembruddet

Aral Simsir har spillet sig ind på FC Midtjyllands førstehold i dette forår. Vejen dertil har dog ikke været nem, men efter et års udleje og utallige timers hårdt arbejde nærmer offensivtalentet sig nu det store gennembrud som fodboldspiller.

26/05/23
Christian Rothausen
Foto: Nikolaj Kramer

I en ny video sætter FC Midtjylland fokus på Aral Simsir, som har været fast inventar på førsteholdet i foråret.

Den 20-årige tekniker sætter ord på ambitionen om at slå igennem i det midtjyske. Noget han forventede, allerede da han rykkede op fra akademiet, men en omvej til norsk fodbold har for alvor banet vejen for den tyrkiske U21-landsholdsspiller.

– For mig betyder det meget at komme tilbage til Midtjylland og gøre det så godt. Det er noget, jeg har stræbt efter i virkelig lang tid. Hvis jeg var blevet her fremfor at være blevet udlejet, tror jeg ikke, jeg havde udviklet mig lige så meget, siger en ærlig Aral Simsir.

Stortalentets forhenværende assistenttræner og nuværende vicesportschef i FC Midtjylland, Kristian Bach Bak, husker tydeligt, da Aral Simsir i starten af 2022 blev fortalt, at han endnu ikke var helt klar til klubbens førstehold.

– Aral tog det hårdt. Han blev skuffet, og det forstår jeg fuldt ud. Det er ikke altid, man er enig i sådan en beslutning som spiller, agent, familie og træner imellem. Men han har haft succes, modgang og er kommet hjem som en modnet og bedre spiller, fortæller Kristian Bach Bak.

Videoen kan ses nu, og du finder den øverst i denne artikel eller på FC Midtjyllands YouTube-kanal.

Video: Isa Musa | Den Nigerianske Drøm