Førsteholdet

Aral Simsir sætter signatur på ny lang aftale

Aral Simsir, som i flere kampe brillierede i det forgange forår, har skrevet under på en ny femårig aftale, der holder ham i klubben til sommeren 2028.

29/06/23
Christian Rothausen
Foto: Nikolaj Kramer

Den midtjyske awaytribune gik amok, da Aral Simsir smækkede bolden over i det lange hjørne og sikrede FC Midtjylland europæisk fodbold til den kommende sæson.

Det var et af flere store øjeblikke fra den driblestærke offensivspiller i det seneste halvår, og disse præstationer har nu kastet en femårig kontraktforlængelse af sig.

Sportschef Svend Graversen er henrykt over, at Aral Simsir har dedikeret yderligere af sin fremtid til den klub, han kom til som ungdomsspiller i 2017.

– Vi har at gøre med en ung spiller, som står på rampen til for alvor at bryde igennem. Målet i Viborg og de mange kampafgørende aktioner i løbet af foråret viser, at han har noget ekstra. Det skal nu for alvor foldes ud, og det er op til både os og Aral at få hans fulde potentiale forløst, siger Svend Graversen og fortsætter:

– Aral besidder så meget kvalitet, og vi er glade for, at han viser os tillid, samtidig med at vi belønner ham for den flotte udvikling, han har gennemgået. Nu fortsætter det hårde arbejde, og så glæder vi os til at følge Aral i årene fremover.

Aral Simsirs forår bød på 16 3F Superligakampe med tre mål og fem assists til følge. De mange oplæg gør ham til den mest assisterende spiller siden årsskiftet i landets bedste fodboldrække.

Video: Aral Simsir | Jagten På Gennembruddet

Jagten på pokaler

Hovedpersonen selv udtrykker stor glæde over at sætte sin signatur på endnu en aftale i det midtjyske.

– Det føles fantastisk. Det er her, jeg for alvor fik sat gang i min karriere, da jeg flyttede hertil som 15-årig. Jeg har gennemgået en stor udvikling i løbet af årene, og det betyder alverden at skrive under på en ny aftale. Det er her, jeg vil slå igennem, og det motiverer mig og gør mig endnu mere sulten, at klubben viser mig så meget tillid.

Nu venter en spændende sæson, hvor holdet sætter alle sejl ind på at revanchere 22/23’s præstationer i 3F Superliga.

– Jeg håber på at spille en stor rolle i den kommende sæson. Vores mål er at vinde mesterskabet, og der har jeg en ambition om at være en nøglespiller. Samtidig betyder mål og assists meget for mig, men det vigtigste er at vinde alt det, vi kan som hold, siger Aral Simsir, der er blæst bagover af tilværelsen på det nye træningsanlæg:

– Når man ankommer, kan man virkelig se, hvor professionelt det er blevet. Det er et helt sindssygt sted, og jeg har ikke set noget lignende i mit liv. Det giver endnu mere blod på tanden, fordi man kan se, hvor meget vi har udviklet os gennem årene. Vi har de bedste forudsætninger for at forbedre os og skabe en god sæson, siger Aral Simsir.

Aral Simsirs nye kontrakt løber til og med den 30. juni 2028.