Førsteholdet

Bech og Dalsgaard: Kræver hundrede procent i alt

Mads Bech og Henrik Dalsgaard glæder sig til at træde ind i Parken i morgen, hvor tre uhyre vigtige point i toppen af 3F Superliga er på spil.

15/05/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Det bliver en af de vigtigste kampe i 3F Superliga-sæsonen, når F.C. København og FC Midtjylland torsdag aften krydser klinger i et fyldt Parken.

Mads Bech og Henrik Dalsgaard glæder sig til den direkte duel i toppen af landets bedste fodboldrække.

Mads Bech: Vores tryk skal være massivt

Den stærke midterforsvarer, som har scoret hele tre mål i foråret, glæder sig til aftenens dyst, hvor FCM går ud for at angribe fra start:

– Vi kommer over til et fyldt Parken, og jeg tror, der kommer til at være en vild stemning. Det bliver en topkamp, vi er klar, og vi skal ud at angribe fra første minut, siger Mads Bech og fortsætter:

– De gange, vi har mødt FCK i denne sæson, har vi været klar fra start. Vi har fået sat et rigtig godt pres ind, og det er noget af det samme, vi skal over at gøre i morgen. Vores pres skal fungere, vi skal lægge et fysisk tryk, vi skal få trykket dem tilbage og have en masse action i deres boks. Det er lykkedes for os før.

– Det handler om at komme ud for at spille direkte, være hårde i vores dueller og tænke fremad. Alt, hvad vi foretager os, skal være fremadrettet. Og så er det bare vigtigt, at vi kommer med et massivt tryk fra start af.

Dalsgaard: Skarphed i alt, vi laver

Anfører Henrik Dalsgaard ser frem til at lede sit hold ind i nationalarenaen, hvor han har haft mange gode oplevelser gennem tiden – både i FCM-regi og den danske landsholdstrikot:

– Det bliver en voldsom kulisse. Jeg har haft nogle vanvittigt fede oplevelser i Parken, qua jeg har spillet på landsholdet, så jeg glæder mig virkelig til at komme derover. Jeg synes altid, vi leverer gode præstationer derovre, og det er selvfølgelig også det, vi skal finde frem i morgen.

– Måske bliver det ikke en direkte guldduel, men det er klart, at man spiller sig i førersædet, hvis man vinder sådan en kamp.

– Der er bare nogle spillere, som vokser, når man mærker trykket fra tilskuerne. Man er nødt til at være der hundrede procent og obs på alt. Det er svært at råbe hinanden op, så det kræver, man er skarp i alt, man laver, siger Henrik Dalsgaard.

Der er kickoff kl. 20.00 i morgen aften, og udebaneafsnittet er udsolgt.

Gulddrømme og rivalisering: En historisk duel mellem FCK og FCM