Klubben

BilletFlex kan nu trække billet til Sporting- og Brøndby-kampene

Vi har netop åbnet for, at BilletFlex'ere kan trække billet til forårets første to hjemmekampe på MCH Arena mod henholdsvis Sporting CP i Europa League og Brøndby IF i 3F Superliga.

02/02/23
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

I dag er der præcis tre uger til, at vi spiller forårets første kamp på MCH Arena. Her møder vi torsdag den 23. februar kl. 18.45 portugisiske Sporting CP i returkampen i knockout-playoffrunden i Europa League, og blot fire dage senere – mandag den 27. februar kl. 19.00 – venter Brøndby IF i 3F Superliga.

Vi har netop åbnet for, at alle BilletFlex’ere kan trække billet til kampene. BilletFlex’ere kan trække deres billetter helt frem til torsdag den 9. februar kl. 10.00, hvor det åbne billetsalg starter.

Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod Sporting CP.

Få adgang til kampene med BilletFlex

Vi forventer stor efterspørgsel på billetter til begge kampe, så skal du være sikker på at få en plads på stadion, kan du med fordel købe vores BilletFlex-abonnement. Med BilletFlex får du fra 159 kr. om måneden adgang til alle kampe på MCH Arena i alle turneringer, og du har førsteret til at trække billetter, før det åbne billetsalg starter, så du er altid garanteret en plads på stadion, hvis du trækker din billet inden deadline.

Der er seks måneders binding på BilletFlex, så du vil som minimum også have adgang til alle andre kampe på MCH Arena resten af sæsonen.

Du kan læse mere om BilletFlex og købe abonnementet via linkene nedenfor.

Læs om BilletFlexKøb BilletFlex

Sæsonkort har adgang til kampene

Alle sæsonkort er som udgangspunkt gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet. UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen mod Sporting CP, og de berørte sæsonkortholdere har fået direkte besked. Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

ID skal fremvises til Sporting-kampen

Vi har skærpet sikkerhedstiltagene til europæiske kampe på MCH Arena, og konkret betyder det, at man skal fremvise et gyldigt ID, f.eks. sundhedskort, kørekort eller lignende ved indgangene til stadion. Det er ikke et krav, at navnet på billetten matcher navnet på ID’et.