Vejle besøger MCH Arena
Billetsalget er startet

Klubben

Billetinfo om forårets første kampe

Forberedelserne til forårssæsonen er i fuld gang, og der venter snart to store kampe på MCH Arena, når vi i slutningen af februar tager imod Sporting CP i Europa League og Brøndby IF i 3F Superliga. Få information om billetsalget til de to kampe her.

30/01/23
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Spillere og trænerstab er i fuld gang med forberedelserne til en spændende forårssæson, hvor vi snart skal fortsætte vores europæiske eventyr i Europa League, ligesom vi skal jagte vigtige point i 3F Superliga.

Allerede i løbet af de første kampe venter der to store brag på MCH Arena. Torsdag den 23. februar kl. 18.45 spiller vi returkamp mod Sporting CP i Europa League, mens vi fire dage senere igen spiller på hjemmebane. Her venter Brøndby IF mandag den 27. februar kl. 19.00 i 3F Superliga.

Nedenfor kan du se info om billetsalget til begge kampe.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet. Såfremt UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen mod Sporting CP, vil vi kontakte de berørte sæsonkortholdere direkte. Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet, og BilletFlex gælder også til begge kampe. Normalt har BilletFlex’ere 48 timer til at trække sin billet, men til disse to kampe forlænger vi den periode til én uge. Dermed åbner vi for, at BilletFlex’ere kan trække deres billet allerede fra torsdag den 2. februar kl. 10.00. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod Sporting CP.

Få adgang til kampene med BilletFlex

Vi forventer stor efterspørgsel på billetter til begge kampe, så skal du være sikker på at få en plads på stadion, kan du med fordel købe vores BilletFlex-abonnement. Med BilletFlex får du fra 159 kr. om måneden adgang til alle kampe på MCH Arena i alle turneringer, og du har førsteret til at trække billetter, før det åbne billetsalg starter, så du er altid garanteret en plads på stadion, hvis du trækker din billet inden deadline.

Der er seks måneders binding på BilletFlex, så du vil som minimum også have adgang til alle andre kampe på MCH Arena resten af sæsonen.

Har du BilletFlex, kan du trække billet til Sporting- og Brøndby-kampene allerede fra torsdag den 2. februar kl. 10.00.

Du kan læse mere om BilletFlex og købe abonnementet via linkene nedenfor.

Læs om BilletFlexKøb BilletFlex

Åbent billetsalg

Når alle med BilletFlex har haft mulighed for at trække sin billet, starter det åbne billetsalg, hvor alle andre kan købe billet. Det åbne billetsalg starter torsdag den 9. februar kl. 10.00, og det gælder både til kampen mod Sporting CP og Brøndby IF.

ID skal fremvises til Sporting-kampen

Vi har skærpet sikkerhedstiltagene til europæiske kampe på MCH Arena, og konkret betyder det, at man skal fremvise et gyldigt ID, f.eks. sundhedskort, kørekort eller lignende ved indgangene til stadion. Det er ikke et krav, at navnet på billetten matcher navnet på ID’et.