Klubben

Billetsalget til derbyet mod Viborg FF er åbnet

Søndag den 2. oktober er vi tilbage på MCH Arena efter landskampspausen, og her venter det midtjyske derby mod Viborg FF. Billetsalget til kampen er netop åbnet.

19/09/22
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Der er landskampspause i øjeblikket, og derfor ligger 3F Superliga stille de kommende to uger. Søndag den 2. oktober kl. 14.00 vender vi dog tilbage med et brag på MCH Arena, når det midtjyske derby mod Viborg FF står for døren. Billetsalget til den kamp er netop skudt i gang.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er naturligvis gældende til kampen på helt almindelig vis. Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet til kampen. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampen, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

Åbent i Vestjysk Bank Fanzonen

Der er fuld gang i Vestjysk Bank Fanzonen foran MCH Arena inden kampen. Vi åbner kl. 12.00, og her kan du købe mad og drikke i boderne på C.C. Contractor-tribunen, besøge Ulveshoppen og Black Wolves’ fanlounge, snuppe en fadøl med vennerne i Royal-ølvognen, og børn kan prøve forskellige fodboldaktiviteter.

Du kan se hele programmet for dagen og købe billet via linket nedenfor.

Se program og køb billet