Klubben

Billetsalget til kampene mod OB og Sturm Graz er åbnet

Vores næste tre kampe foregår på udebane, og herefter er vi igen tilbage på MCH Arena, hvor OB venter i 3F Superliga, ligesom vi spiller den sidste Europa League-kamp mod SK Sturm Graz. Billetsalget til begge kampe er netop åbnet.

17/10/22
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Det tætte kampprogram fortsætter, og nu venter tre kampe på udebane. Herefter er vi tilbage på MCH Arena, hvor OB venter i 3F Superliga mandag den 31. oktober kl. 19.00, ligesom vi spiller den sidste – og måske altafgørende – Europa League-kamp mod SK Sturm Graz torsdag den 3. november kl. 18.45. Billetsalget til begge kampe er netop åbnet.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet. Såfremt UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen mod SK Sturm Graz, vil vi kontakte de berørte sæsonkortholdere direkte. Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet, og BilletFlex gælder også til begge kampe. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod SK Sturm Graz.

På linkene nedenfor kan du se program og købe billet til begge kampe.

OB-kampenSturm Graz-kampen

Ekstra tiltag skal sikre tryghed på stadion

Efter urolighederne på MCH Arena til seneste europæiske kamp mod Feyenoord har vi naturligvis været igennem en grundig evaluering, og det har resulteret i, at vi kommer til at tage yderligere tiltag i brug for at sikre en tryg stadionoplevelse. I forbindelse med europæiske kampe på MCH Arena, vil der fremadrettet som minimum være følgende tiltag:

  • Vi suspenderer fortsat brugen af udenlandske kreditkort i billetsystemet.
  • Vi skærper screeningen af tilskuerne ved indgangene – bl.a. ved kontrol af synligt tilhørsforhold, sprog og ID.
  • Vi sætter yderligere ind med løbende kontrol af mistænkelig billet- og købsadfærd i billetsystemet.
  • Vi går i dybere dialog med udeholdet omkring anvendelse af deres udvekslingsbilletter i UEFA-regi, så de ikke havner i forkerte hænder.

Yderligere tiltag kan komme i brug alt afhængig af modstander og øvrigt risikoniveau, og det vil vi naturligvis melde ud op til de enkelte kampe, såfremt det bliver nødvendigt.

Med ovenstående tiltag forventer vi en tryg og sikker oplevelse for alle til kampen mod SK Sturm Graz, og alle bør derfor uden bekymring kunne tage turen til MCH Arena.