Klubben

Billetsalget til Legia- og AGF-kampen er åbnet

På torsdag venter Legia Warszawa på MCH Arena i første kamp i playoff-runden i Conference League, og næste hjemmekamp derefter er mod AGF i 3F Superliga. Her kan du læse vigtig information om billetsalget, som netop er startet.

20/08/23
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Der venter en ekstrem vigtig kamp om deltagelse i dette års Conference League-gruppespil, når vi på torsdag den 24. august kl. 20.00 tager imod polske Legia Warszawa på MCH Arena i første kamp i playoff-runden. Her jagter vi et godt udgangspunkt inden returopgøret en uge senere, hvor den endelige afgørelse finder sted.

Næste kamp på MCH Arena derefter er søndag den 3. september kl. 20.00, hvor vi tager imod AGF i 3F Superliga.

Billetsalget til begge kampe er netop åbnet, og der vil være ekstra restriktioner på billetsalget til kampene, ligesom der vil være ekstra sikkerhedstiltag på MCH Arena til Legia-kampen, som du kan læse mere om længere nede.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet. Såfremt UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen i Conference League, vil vi kontakte de berørte sæsonkortholdere direkte.

Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet, og BilletFlex gælder også til begge kampe. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

OBS. Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod Legia Warszawa. Pladserne er unummererede, og man finder derfor blot en ledig plads, som man plejer.

Ekstra sikkerhedstiltag til Legia-kampen

Til kampen mod Legia Warszawa forventer vi stor efterspørgsel på billetter fra polske fans. De har naturligvis adgang til udebaneafsnittet på MCH Arena, men for at sikre, at kun personer med dansk ID kommer ind på hjemmetribunerne, vil der blive sat ekstra sikkerhedstiltag i værk – både i forbindelse med billetsalget og til selve kampen på stadion.

Nedenfor kan du se de tiltag, som er relevant for dig som billetkøber og tilskuer. Derudover arbejdes der sideløbende med yderligere interne tiltag for at sikre en tryg stadionoplevelse på MCH Arena.

  • Man kan kun købe billet til kampen med danske betalingskort.
  • Man skal tidligere have købt billet til et hjemmeafsnit på MCH Arena for at kunne købe billet.
  • Man kan maksimalt købe 10 billetter pr. bruger.
  • Der vil være løbende kontrol af mistænkelig billet- og købsadfærd i billetsystemet.
  • Man skal kunne fremvise et dansk ID (f.eks. sundhedskort eller kørekort) ved indgangene til MCH Arena.
  • Screeningen af tilskuere ved indgangene skærpes – bl.a. ved kontrol af tilhørsforhold og sprog.
  • Udeholdet får ikke adgang til UEFA’s normale billetter til hjemmetribunerne.

Med ovenstående tiltag forventer vi, at kun personer med dansk ID kommer ind på hjemmetribunerne på MCH Arena, og at det dermed bliver en tryg og sikker oplevelse for alle til kampen mod Legia Warszawa.

Du kan se programmet for begge kampdage og købe billet via linkene nedenfor.

Legia-kampenAGF-kampen

Billetter til udebaneafsnittet

Ønsker du at købe billet til udebaneafsnittet til kampene, foregår det gennem henholdsvis Legia Warszawa og AGF.