Klubben

Billetsalget til OB-kampen er startet

Næste hjemmekamp på MCH Arena er søndag den 24. september, hvor OB kommer på besøg i 3F Superliga. Billetsalget til kampen er netop åbnet.

11/09/23
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Landskampspausen er over os, men i løbet af ugen rettes fokus igen på 3F Superliga, hvor vi jagter vigtige point. Næste kamp på MCH Arena er søndag den 24. september kl. 18.00, hvor OB kommer på besøg.

Billetsalget til den kamp er netop skudt i gang.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er naturligvis gældende til kampen på helt almindelig vis. Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet til kampen. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampen, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

Vestjysk Bank Fanzonen er åben

Der er som altid åbent i Vestjysk Bank Fanzonen foran MCH Arena inden kampen. Vi åbner kl. 16.00, og her kan du købe mad og drikke i boderne på C.C. Contractor-tribunen, kigge forbi KøkkenPiraternes foodtruck, besøge Ulveshoppen og Black Wolves’ fanlounge, få autografer af oversiddende FCM-spillere, snuppe en fadøl med vennerne, og ungerne kan prøve forskellige fodboldaktiviteter.

Du kan se hele programmet for dagen og købe billet via linket nedenfor.

Se program og køb billet