Klubben

Billetsalget til Omonoia- og Brøndby-kampen er åbnet

Billetsalget til de kommende to kampe på MCH Arena mod Omonoia FC og Brøndby IF i henholdsvis Conference League og 3F Superliga er netop åbnet. Få information om billetsalget her.

07/08/23
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Det tætte kampprogram fortsætter i både Conference League-kvalifikationen og 3F Superliga, og billetsalget til de næste to hjemmekampe er netop startet. Først møder vi Omonoia FC i returkampen i 3. runde af Conference League-kvalifikationen torsdag den 17. august kl. 19.45, og derefter venter Brøndby IF søndag den 20. august kl. 18.00 i 3F Superliga.

Få overblikket over billetsalget til de to kampe nedenfor.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet. Såfremt UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen i Conference League, vil vi kontakte de berørte sæsonkortholdere direkte.

Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet, og BilletFlex gælder også til begge kampe. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

OBS. Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod Omonoia FC. Pladserne er unummerede, og man finder derfor blot en ledig plads, som man plejer.

Åbent i Vestjysk Bank Fanzonen

Der er som altid åbent i Vestjysk Bank Fanzonen foran MCH Arena før begge kampe. Du kan se programmet for begge kampdage og købe billet via linkene nedenfor.

Omonoia-kampenBrøndby-kampen

OBS. Vi forventer stor efterspørgsel på billetter til kampene, og derfor vil der fra kl. 9.30 på mandag den 7. august blive opsat en kø til vores billetsystem. Derudover vil der være en restriktion på billetsalget, så man tidligere skal have købt billet til et hjemmeafsnit til en FCM-kamp for at kunne købe billet til Brøndby-kampen.

Billetter til udebaneafsnittet

Ønsker du at købe billet til udebaneafsnittet til kampene, foregår det gennem den respektive klub.

For Brøndbys vedkommende kan man kontakte deres kundeservice på kundeservice@brondby.com, hvis man ønsker billet til udebaneafsnittet.