Klubben

Billetsalget til Viborg-braget er startet

Der er kun én kamp tilbage på MCH Arena i 2023, og det er det midtjyske derby mod Viborg FF mandag den 4. december. Billetsalget til kampen er netop startet.

20/11/23
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Efterårssæsonen er ved at være slut, og der er kun én kamp tilbage på MCH Arena i år – det er intet mindre end det midtjyske derby mod Viborg FF.

Kampen spilles mandag den 4. december kl. 19.00, og det er samtidig sidste kamp i runden, så vi kan altså lukke og slukke efterårssæsonen i 3F Superliga med en sejr over ærkerivalerne.

Billetsalget til kampen er netop skudt i gang.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er naturligvis gældende til kampen på helt almindelig vis. Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet til kampen. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampen, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

Vestjysk Bank Fanzonen er åben

Der er som altid åbent i Vestjysk Bank Fanzonen foran MCH Arena inden kampen. Fanzonen åbner til denne kamp allerede tre timer før kampstart – altså kl. 16.00 – ligesom Ulveshoppen og Black Wolves’ fanlounge også åbner kl. 16.00. Her kan ungerne prøve forskellige fodboldaktiviteter, og der er også autografskrivning med oversiddende FCM-spillere. C.C. Contractor-tribunen åbner til almindelig tid to timer før kampstart – altså kl. 17.00 – og her kan du købe mad og drikke i boderne, ligesom KøkkenPiraterne kommer med en foodtruck.

Du kan se hele programmet for dagen og købe billet via linket nedenfor.

Se program og køb billet