Kampprogram

Bo Henriksen: Den fedeste periode venter

Det er for FCM's cheftræner på alle måder positivt, at holdet de næste fire uger spiller seks »finaler«.

21/11/21
Frits Nielsen
Foto: Getty Images

Artiklen, der her følger et uddrag af, er en del af kampprogrammet, som du kan købe på MCH Arena før kampstart. Her er der optaktsartikler, statistik, seneste nyt fra akademiet, og så får du et lod i konkurrencen Halftime Hero, hvor der i dag er 10.000 kroner på højkant. Læs mere om det længere nede.

En landskampspause har givet et tiltrængt pust til et FCM-mandskab, der har spillet 25 kampe på godt 100 dage. For der står meget på spil for FC Midtjylland de næste fire uger. Rigtig meget. Men for cheftræner Bo Henriksen er det faktum kun positivt.

– Vi ved, vi skal spille seks finaler. Vi er et godt sted i turneringen. Vi kan lægge pres på de andre i 3F Superliga. Vi har mulighed for at spille os i semifinalen i pokalturneringen, og vi kan komme videre i Europa, siger Bo Henriksen, som ikke lægger skjul på, at han glæder sig.

– Det er den fedeste periode at være med i og være en del af. Vi har alt at spille for. Kæmpe cadeau til spillere og til klubben, at vi er det sted, vi er. I sidste ende er vi jo bare et fedt sted. Vi skal ind og definere vores efterår, lyder det fra cheftræneren.

Fuld fokus på Brøndby-kampen

Bo Henriksen håber på fuldt hus og kæmpe opbakning i de tre hjemmekampe inden jul. Det er mod Brøndby i dag, mod Braga på torsdag og endelig igen mod Brøndby i pokalturneringen den 12. december.

Udekampene er mod Vejle, Brøndby i pokalen og mod Ludogorets i Europa League.

Udover at Bo Henriksen noterer sig, at det bliver både sjovt og interessant med seks finaler de næste fire uger, er hans fokus på dagens turneringsopgør mod Brøndby. Ifølge cheftræneren vil ingen blive skånet.

– Vi stiller med det allerbedste hold mod Brøndby. Vi hører på råd fra den fysiske afdeling og gør vores overvejelser om den mentale tilstand, men som udgangspunkt stiller vi altid i stærkeste opstilling, fastslår Bo Henriksen.

Tidligere i denne sæson blev det til et nederlag på Brøndby Stadion (2-0). Et nederlag, der skal revancheres i dag.

– Vi er i en god fysisk forfatning. Nu handler det om mentale værktøjer. Vi glæder os til det. Vi skal være klar oppe i hovedet og arbejde stenhårdt for hinanden og gøre det, vi hele tiden har gjort. Så har modstanderne haft svært ved at slå os. Så er vi svære at spille mod og lukke ned for, lyder afskedsreplikken fra Bo Henriksen.

Vil du være den næste vinder af Halftime Hero?

Udover optaktsartikler som denne, statistik og meget andet får du med et kampprogram et lod i pausekonkurrencen Halftime Hero. Til den seneste hjemmekamp vandt Marcus Askaa 35.000 kr. i pausen, da han ramte det lille mål, som mange andre før ham uden held har forsøgt på.

Du kan også få chancen for at blive Halftime Hero. Køb vores kampprogram til 3F Superliga-kampene hos sælgerne, der står under tribunerne, og kig på side 15 om du har stemplet, der giver adgang til dagens pausekonkurrence.

Præmiepuljen er nu tilbage på 10.000 kr., og den stiger med 5.000 kr. for hver hjemmekamp uden vinder. Halftime Hero på MCH Arena er lavet i samarbejde med Jack & Jones Herning og Herning City.

Svend Graversen: Vi går ind i en afgørende fase

Følg FC Midtjylland – Brøndby IF

Opgøret mod Brøndby fløjtes i gang kl. 18.00 på MCH Arena. Hvis du ikke er på stadion, kan du se kampen på TV3+ og Viaplay.

Som altid skal der lyde en anbefaling om at følge med i FCM-appen under kampen. Her får du masser af fodboldindsigt med live-statistikker såsom Expected Goals, Heat- og Touch Maps for samtlige spillere.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play