Kampprogram

Bo Henriksen: Vi er et godt sted

Cheftræner Bo Henriksen har stor tro på sit hold før et interessant program i september.

10/09/21
Frits Nielsen
Foto: Getty Images

Artiklen er en del af kampprogrammet, som du kan købe på MCH Arena før kampen. Programmet koster kun en flad 20’er, og for det får du optaktsartikler som denne, muligheden for at deltage i Halftime Hero, hvor der er 20.000 kr. på spil, kontante rabatter og spændende statistik. Tjek det hele ud før kampstart – det er den bedste måde at varme op til opgøret på.

Transfervinduet er lukket, og cheftræner Bo Henriksen kender sin trup. Han kan nu fokusere på 3F Superliga, Europa League og den danske pokalturnering.

– Rart at få alle de spekulationer og de ting, der kan påvirke spillere, ud af verden. Men jeg synes, at spillerne har kaperet det hele med bravour. Det har selvfølgelig været lidt turbulent, men det er vi vant til op til deadline, siger Bo Henriksen.

Er du tilfreds med truppen?

– Vi har en god trup, og vi er et godt sted. Spillerne har det godt. Mange har taget ansvar. Jeg forventer, vi går ud og laver et rigtig fint efterår. Vi har gode forudsætninger, lyder det fra Bo Henriksen, som understreger, at han har en tro på, at spillerne vil gøre alt for hinanden.

– Alle ved, hvad vi forventer, og det er, at vi går ud og arbejder stenhårdt, lyder det fra Bo Henriksen.

3-4-3 fungerer

Bo Henriksen har efter de to første opgør i denne sæson mod OB og Celtic i Europa League-kvalifikationen ændret spilleformationen til 3-4-3. Omstillingen fra fire til tre bagspillere er cheftræneren tilfreds med.

– Formationsskiftet har fungeret. Defensivt ser vi gode ud. I de kampe, vi har spillet med tre stoppere, er der kun gået to mål ind. En dødbold mod Vejle og det andet mål mod Brøndby. Resten var med en firebackkæde, forklarer Bo Henriksen.

Cheftræneren kan se frem til et interessant kampprogram i september, der – udover fredagens kamp mod FC Nordsjælland – byder på to Europa League-kampe (PFC Ludogorets hjemme og SC Braga ude), en udekamp mod F.C. København og en hjemmekamp mod Randers FC. Lutter topopgør og interessante europæiske kampe.

Bo Henriksen nærmest lyser af forventning over de udfordringer.

– Det er også nu, vi burde peake, så det er rigtig fint for os. Vi glæder os til nogle fede kampe, hvor vi kan gå ud og vise, hvor gode vi er, lyder det fra Bo Henriksen.

Tilfreds cheftræner

Bo Henriksen har nu i godt to måneder arbejdet med spillere og organisationen i FC Midtjylland, og den korte tid har til fulde levet op til Henriksens forventninger.

– Det er en klub med et super fundament fyldt med dedikerede, engagerede og voldsomt kvalificerede mennesker. Både på ledelsesgangene og organisationen omkring holdet og den sportslige sektor.

– Der har været rigtig mange mennesker med til at hjælpe fra dag ét. Det har været formidabelt at være en del af, lyder Bo Henriksens beskrivelse af hans oplevelser de første par måneder i FC Midtjylland.

Fredag aften er Bo Henriksen atter klar på sidelinjen mod FC Nordsjælland på MCH Arena og altså med et lukket transfervindue bag sig. Til gengæld med et voldsomt interessant og spændende program foran sig.

Optakt med Joel Andersson: – Vi glæder os til at spille igen

Følg FC Midtjylland – FC Nordsjælland

Der er kampstart kl. 18.00 på MCH Arena, og du kan fortsat nå at sikre dig en plads på lægterne. Har du ikke mulighed for at komme afsted, kan kampen ses på TV3 Sport og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Køb billet til kampen