Førsteholdet

Dalsgaard efter frustrerende uafgjort

Anfører Henrik Dalsgaard sætter ord på fredagens 2-2'er mod Viborg, der indtraf trods to midtjyske føringer.

16/09/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Henrik Dalsgaard spillede samtlige 90 minutter i fredagens Midtjyske Derby. To gange kunne han se sit hold komme foran, men også to gange udlignede de viborgensiske rivaler hurtigt igen.

Tung pointdeler i Viborg

Pointdeleren frustrerer FCM-anføreren, og selvom det uafgjorte resultat svier, ser han masser af kvalitet i holdet.

– Det var tæt på i dag, men det var ikke godt nok. Samtidig ser jeg masser af kvalitet i truppen. Det handler om, at vi skal være skarpere i nogle afgørende situationer, og det skal vi have lavet om på hurtigt.

– Omvendt kræver det tid at få opbygget relationer, og det skal vi arbejde hårdt på at få skabt på træningsbanen. Men det handler om, at vi skal til at have nogle point og sejre.

– Vi har en super god trup, og der er hård konkurrence på alle pladser. Derfor tror jeg også fuldt ud på, at vi kan få forløst noget af alt det potentiale, vi er i besiddelse af.

Om kampen generelt fortæller den 34-årige højre back følgende:

– Det hele var meget frem og tilbage, men i starten 2. halvleg får vi sat nogle gode kombinationer op, hvilket vi også får scoret på. Omvendt skal vi være skarpere til at holde på bolden og hvile med den. De får nogle trælse mål, hvor det første er godt lavet af ham (henvisning til 1-1-målet, red.). Så det er nogle små ting, der er med til at afgøre det.

I næste spillerunde er FC Midtjylland tilbage på MCH Arena, hvor OB gæster hjemmebanen i Herning. Det sker næste søndag kl. 18.00, og du kan købe billetter til dysten nedenfor.

Billetinfo FCM v OB