Førsteholdet

Dreyer om momentum, skarphed og fuldt hus til Brøndby-kampen

Varm op til torsdagens hjemmekamp med formstærke Anders Dreyer, der glæder sig til en fed kulisse på MCH Arena.

12/05/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland har hentet 16 af 21 mulige point i Mesterskabsspillets første syv kampe og har i samme periode kvalificeret sig til finalen i Sydbank Pokalen.

Torsdag aften er der mulighed for at hente nye point, når Brøndby gæster MCH Arena, og der agter det midtjyske mandskab at forsætte de gode resultater.

– Vi vil rigtigt gerne bygge videre på det momentum, som vi har fået stykket sammen i den seneste måned, lyder det fra Anders Dreyer forud for mødet med Brøndby.

24-årige Dreyer har bidraget med fem mål og to oplæg, siden han gjorde comeback i FCM-trøjen, men den hjemvendte offensivprofil ønsker sig endnu mere skarphed oppe foran.

– Det handler om at finde noget af det frem, som skaffede os en sejr i Aalborg, men vi skal være bedre til at få den prikket ind over stregen. Vi har skabt mange chancer i en lang periode, men vi kan godt blive endnu skarpere i beslutningerne og afslutningerne, vurderer Anders Dreyer, der har opskriften på en ny sejr klar:

– Vi skal være livlige oppe foran, og det er både i forhold til pres, kontraangreb og dybdeløb. Hvis vi samtidig lukker godt af nede bagved, har vi vejen til tre point.

Før den tredjesidste runde i 3F Superliga er FCM ét point bag FCK i toppen af tabellen.

– Det er endnu engang kun en sejr, som tæller for os. Der er ingen tvivl om, at vi er fast besluttede på at give alt for at vinde og fortsætte med at jagte førstepladsen, fastslår Dreyer.

Udsolgt MCH Arena

For ottende gang i sæsonen kan billetafdelingen melde røde lamper til en hjemmekamp. Således er alle pladser til torsdagens opgør mod Brøndby besat.

Det skaber glæde blandt FCM-spillerne, der satser på en fed kulisse.

– Det giver altid en god følelse før en kamp at vide, at der er helt udsolgt på stadion. Det fedeste er jo at spille en hjemmekamp for fyldte tribuner, hvor vores fans skaber en fed kulisse. Det kan man kun glæde sig til, smiler Anders Dreyer.

– Jeg håber, fansene giver den fuld gas hele kampen og hjælper os på vej til en sejr, afslutter FCM’s nummer 36.

Hvis du som sæsonkortholder er forhindret i at møde op, kan du let frigive din plads, så en anden kan få glæde af den, og vi kan få fyldt stadion helt op.

Frigiv din plads nemt og hurtigt

Kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby spilles torsdag aften kl. 20.00 på MCH Arena.