Førsteholdet

Dreyer satser på fødselsdagssejr

Anders Dreyer fylder 23 år i dag, og han fortæller om, hvordan der er blevet bygget op til kampen mod FC Nordsjælland.

02/05/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

En sejr vil være den perfekte fødselsdagsgave til Anders Dreyer, som runder 23 år på denne søndag, hvor FC Nordsjælland gæster MCH Arena.

For første gang i en måned har der været en uge uden en midtugekamp for FC Midtjylland, og dermed har der også været tid til et par fridage for truppen.

– Det har været en fin uge. Først havde vi to fridage, hvor man kunne koble fra og ikke tænke så meget fodbold. Så er vi kommet tilbage med rigtig god energi, og vi har haft nogle gode træninger, så vi er klar til at køre på igen, fortæller Anders Dreyer.

Træningspassene har haft nogle fokuspunkter for at revanchere nederlaget fra i mandags mod FC Nordsjælland.

– Vi skal spille hurtigt med få berøringer og true deres bagkæde med løb i dybden. Men uanset hvad skal vi være oppe på dupperne, for det er nogle hurtige gutter, lyder den hurtige analyse fra offensivprofilen.

I sin karriere har Dreyer stået overfor FC Nordsjælland syv gange. Her er det blevet til tre mål og hele fem oplæg.

I denne sæson er han også den FCM’er, som har været involveret i flest scoringer med ni mål og ti assists.

Nu er han klar til at ramme topformen i de resterende fem runder, som bliver afgørende for mesterskabet.

– Jeg glæder mig til de sidste fem finaler og føler mig godt tilpas. Det bliver helt sikkert en fed periode, og det handler jo om at komme ud og ramme topniveauet i alle kampene. Men lige nu er fokus på Nordsjælland-kampen, påpeger den 23-årige fødselar og afslutter:

– Det er klart, at man glæder sig endnu mere til kamp, når der er fans på stadion. Vi satser på en sejr i en god kulisse.

Ekspert: Slaget skal stå på midtbanen

Følg kampen

FC Midtjylland – FC Nordsjælland fløjtes i gang kl. 18.00 på et udsolgt MCH Arena. Hvis du ikke har billet til kampen, kan opgøret ses direkte på TV3 Sport og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Uanset om du er på stadion eller i stuen, er matchcentret i FCM-appen og på fcm.dk en glimrende måde at få mere indsigt i kampen. Her kan der bl.a. ses xG-værdier på alle afslutninger samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play