Kampprogram

Ekspert forventer krig på banen og på tribunen

Publikum får en vigtig rolle i opgøret mellem FCM og AGF, som ifølge fodboldekspert Poul Hansen afgøres på, om AGF kan modstå FC Midtjyllands voldsomme pres.

02/10/21
Frits Nielsen
Foto: Getty Images

FC Midtjylland mod AGF. Som altid venter en intens kamp på grønsværen, men det er heller ikke uden betydning, at De Hvide fylder gæstetribunen på MCH Arena.

– Der bliver knald på i taklingerne, og spillerne kommer til at mærke stemningen og krigen på tribunerne, hvor de to fangrupper vil forsøge at overdøve hinanden. Det kan ikke undgå at påvirke spillerne, siger den tidligere Superliga-træner og nu fodboldekspert hos TV3 Sport, Poul Hansen.

AGF kommer under pres

Han forventer en knaldhård kamp, hvor han forventer, at de to holds spilsystemer gør, at AGF kommer til at undgå alt for mange én mod én-situationer.

– AGF vil få problemer, hvis der kommer for mange situationer med én mod én-spillet, siger Poul Hansen.

FCM har spillet en 3-4-3, mens AGF på det seneste har spillet 4-3-3, som mere har lignet en 4-5-1 med Patrick Mortensen på toppen.

– Jeg tror, AGF vil være forsigtige. Jeg synes ikke, at de helt er der, hvor de skal være, så mit bud er, at FCM vil komme til at angribe mod mange forsvarere, siger Poul Hansen.

AGF vil ifølge Poul Hansen komme under stort pres, og de kan få det svært, for FCM har mere power og bedre individualister på midtbanen.

– FCM kommer til at dominere midten af banen, lyder forudsigelsen fra Poul Hansen.

Gensyn med to spillere

Det bliver også et gensyn med to tidligere FCM-spillere søndag eftermiddag på MCH Arena. Jesper Hansen og Mikael Anderson vender tilbage. Heller ikke uden betydning ifølge Poul Hansens lange trænererfaring.

– Det er altid specielt for en spiller at vende tilbage – uanset hvad han siger. Det er helt klart årets kamp for de to spillere og en stærk drivkraft, siger Poul Hansen.

Køb kampprogrammet og få det hele med

Læs alle optaktsartiklerne og få muligheden for at deltage i Halftime Hero, hvor der nu er 30.000 kr. på højkant, når du køber et kampprogram. Derudover er der statistik og skæve vinkler, seneste nyt fra akademiet og kontante rabatter.

Du kan købe kampprogrammet for 20 kr., når du ankommer til MCH Arena. Det er en perfekt måde at varme op til kampen på.

Der er fortsat få ledige pladser til den vigtige kamp mod AGF søndag eftermiddag, og du kan sikre dig din billet og se programmet for dagen via linket nedenfor.

Se program og køb billet