Sponsoreret

FC Midtjylland er også på Sorare i 23/24-sæsonen

Drømmer du om at bygge og styre din egen klub med spillere fra FC Midtjylland? Fantasy-fodboldspillet Sorare giver dig muligheden for netop det.

23/08/23
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Hvad er Sorare?

Sorare er et globalt fantasy-fodboldspil, der ændrer måden, som fans ser på de spillere og klubber, de elsker. Med Sorare samler, handler og konkurrerer du med officielle digitale spillerkort, hvor din fodboldviden og evne til at sætte et hold bliver udslagsgivende i jagten på triumfer på den digitale grønsvær.

Hvad adskiller Sorare fra andre fantasy-fodboldspil?

Hos Sorare ejer du rent faktisk dine digitale spillerkort, medmindre du sælger eller handler for dem. I spillet beslutter du hvem fra din spillerkortliste, der skal tage del i din startopstilling uge efter uge.

  • Du opbygger et hold ved at samle, købe og sælge dine digitale spillerkort.
  • Indsend en startopstilling for at konkurrere i gratis turneringer mod fans over hele verden.
  • Vind fantastiske præmier baseret på dit holds præstation i virkeligheden.

Anmeldselse af fantasy-fodboldspillet Sorare

Hvad kan du vinde?

Præmierne i spillet varierer alt efter, hvilke konkurrencer du deltager i. Der kan være tale om alt lige fra kontanter og signerede trøjer til digitale spillerkort og kampbilletter. I enkelte tilfælde kan du ligefrem vinde unikke oplevelser såsom muligheden for at spille fem-mod-fem mod virkelige fodboldstjerner.

Hvordan og hvor kan du komme i gang?

Du kan starte allerede i dag. Bliv en del af de mange millioner fodboldfans, der spiller Sorare. Du kan både konkurrere mod dine venner i private ligaer eller deltage i officielle turneringer.

Sammen med Sorare vil vi gerne hjælpe dig i gang, og derfor har vi et særligt tilbud til dig. Du får nu en tidsbegrænset rabat på 50%* på udvalgte Sorare-spillerkort, så du kan komme bedst muligt fra land med spillet.

* Tilbuddet er kun gældende for nye brugere og løber fra den 23. august kl. 14.00 til den 6. september kl. 14.00. Bemærk, at købte kort ikke kan handles i de efterfølgende 14 dage efter købsdatoen. Læs mere vedrørende kreditbetingelser på www.sorare.com.

Prøv Sorare her