Klubben

FC Midtjylland Home 21/22

FC Midtjylland lancerer forud for 21/22-sæsonens første kamp klubbens nye hjemmebanetrøje – en trøje, der i sit design og udtryk signalerer vildskab og fællesskab.

13/07/21
Morten Ambo
Foto: Stefan Steinn

Alle med et sort-rødt FCM-hjerte tripper lige nu for at få sparket en ny sæson i gang. Sæsonen 21/22 kommer i forlængelse af en tid, hvor vores samfund, vores region, vores familier, vores børn og vores klub har mærket, hvad det betyder, når fællesskabet bliver taget fra os.

Pludselig stod vi alene. Sårbare. Amputerede. Vi mærkede, hvilken styrke fællesskabet normalt giver os. Vi mærkede, hvor vigtig fællesskabet er for hver af os. For helheden.

Derfor ved vi også nu – endnu mere end før – at helheden er vores styrke. At vi skal stå sammen. At alle spiller en afgørende rolle. Her er INGEN OVER helHEDEN.

Unikt design

Den nye FC Midtjylland-hjemmebanetrøje kommer i et unikt design med masser af detaljer og et markant udtryk. Med sine grafiske detaljer på fronten – der signalerer et “M” for Midtjylland – føres stilen med modige trøjer videre. Det er en trøje, der adskiller sig fra tidligere trøjer, men med stærke tråde ud i regionen og klubbens historie.

Trøjen kan købes online på ulveshoppen.dk allerede nu og i Ulveshoppen på MCH Arena forud for sæsonens første hjemmekamp mod OB fredag den 16. juli kl. 19.00. Shoppen åbner kl. 17.00.

Køb trøjen her

Release Party på MCH Arena

Endvidere afholdes et stort event omkring lanceringen af den nye trøje på MCH Arena i eftermiddag fra kl. 16.00. Her kan du se og købe trøjen blandt de allerførste, møde Brizze FC, vinde præmier for over 5.000 kr., og så er vi vært ved en gang mad og drikke – så tag hele familien med til MCH Arena til en hyggelig eftermiddag/aften.

Læs mere om eventen