Klubben

FC Midtjylland tilbyder sæsonkortholdere kompensation

Der har desværre ikke været mange muligheder for at komme til fodbold på MCH Arena i efteråret, og derfor tilbyder FC Midtjylland nu alle sæsonkortholdere fire muligheder for kompensation.

22/01/21
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Forårssæsonen står snart for døren, og med en spændende halvsæson i sigte med målet om to pokaler siger vi også farvel til en efterårssæson, hvor vi desværre har set alt, alt for lidt til vores sæsonkortholdere og øvrige fans.

Som alle ved, har vi kun i et begrænset omfang kunne mærke vores sæsonkortholderes støtte på stadion indtil videre i denne sæson, men vi både tror og håber, at vi går mod en halvsæson, hvor vi igen kan byde tilskuere velkommen på stadion.

Vi vil derfor tilbyde vores sæsonkortholdere fire muligheder for kompensation, som alle er beskrevet nedenfor. Vi har valgt tre projekter, som alle har fanoplevelsen og fællesskabet i fokus, og vi håber, I vil hjælpe os med at komme i mål med dem. Sæsonkortholdere skal tage stilling senest søndag den 31. januar – ellers vil pengene automatisk blive doneret til FCM Samfund.

Kompensationen dækker for de kampe, man ikke har haft adgang til pga. corona, men som sæsonkortet normalt ville være adgangsgivende til. Vi tilbyder derfor kompensationen for efteråret 2020, da vi ikke kender omfanget af Covid-19-restriktionerne for foråret 2021.

Uanset hvad man vælger, vil sæsonkortet stadig være gældende for resten af sæsonen med de restriktioner, der nu måtte være grundet corona. Man vil derfor være med i lodtrækningen om billetter på lige fod med alle andre sæsonkortholdere, når/hvis der bliver åbnet op for tilskuere igen. Når sæsonen er slut, vil alle sæsonkortholdere igen høre fra os i forhold til kompensation for foråret 2021.

Man kan donere til følgende projekter:

#1 FCM Samfund

Gennem FCM Samfund gør vi en forskel for børn, unge og familier i hele regionen, som af forskellige årsager har store udfordringer i hverdagen. Vi giver tilbage til de personer og den region, som igennem så mange år har givet så meget til FC Midtjylland.

I foråret donerede vores sæsonkortholdere intet mindre end 1,3 mio. kr. til FCM Samfund – et helt fantastisk beløb, som bl.a. blev brugt på 325 julegaver til trængte familier. Julegaven bestod bl.a. af fodboldstøvler, komplet pakke med træningstøj, en fodbold og andet træningsudstyr samt et års kontingent til en lokal fodboldklub. En kæmpe tak til alle, der i sommer ønskede at donere til FCM Samfund.

Sæsonkortholdere donerer penge til FCM Samfund

Vælger man at støtte FCM Samfund, vil donationen gå til projektet “Sammen går vi på banen”, som hjælper unge mennesker med svære baggrunde ud på arbejdsmarkedet eller i uddannelse. Projektet løber over 26 uger med målrettet undervisning, fysisk og metal træning, fokus på personlig udvikling og evnen til at tage ansvar og tro på sig selv.

#2 Verdensklasse fanzone

I FC Midtjylland arbejder vi utrætteligt på at gøre oplevelsen for vores fans og gæster endnu bedre. Derfor har vi – i klassisk FC Midtjylland-stil – tænkt ud af boksen og vil bygge en verdensklasse fanzone. Fanzonen kommer til at indeholde en masse aktiviteter, oplevelser og muligheder for mad og drikke for alle typer af fans og vores samarbejdsklubber.

Vi kommer til at renovere hele området bag C.C. Contractor-tribunen og dele af området bag Faxe Kondi-tribunen for at gøre plads til hele fanzonen. Det bliver et kæmpe projekt på ca. 7.500 m2, hvor en stor del af fanzonen vil være overdækket, og vi er sikre på, at alle vil komme til at nyde godt fanzonen.

#3 Gavekort til Ulveshoppen

Vi elsker at se vores fans i FCM-tøj, og hvis man stadig står og mangler årets hjemmebanetrøje eller en hue, handsker eller halstørklæde til de køligere dage på stadion, så har man nu muligheden for at få et “tilskud” fra sig selv. Gavekortet skal bruges online på Ulveshoppen.dk, så man ikke behøver at bekymre sig om corona-restriktioner og hvornår, man igen må komme på stadion.

#4 Refusion

Refusionen dækker for de kampe, man ikke har haft adgang til pga. corona, men som sæsonkortet normalt ville være adgangsgivende til. Alt afhængigt af, om man har sit sæsonkort på abonnement eller betalt kontant, og hvornår man har købt sit sæsonkort, vil beløbet variere herefter.

Vælger man at få refusion eller et gavekort til Ulveshoppen, vil man høre nærmere fra os i løbet af februar.

Deadline

Deadline for at tage stilling som sæsonkortholder er senest søndag den 31. januar. Har man ikke valgt inden da, vil pengene automatisk blive doneret til FCM Samfund.

Vælg kompensation her