Klubben

FCM og ALPI sender fodboldudstyr til Ebedei

FC Midtjylland fortsætter den årelange tradition med at sende fodboldtøj og støvler til FC Ebedei. ALPI er partner på projektet og glæder sig over det gode formål.

07/12/21
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

Siden 2003 har FC Midtjylland haft et tæt samarbejde med klubben og akademiet FC Ebedei, der ligger i det sydlige Nigeria. Blandt andre kommer Paul Onuachu, Frank Onyeka og Raphael Onyedika derfra.

Hvert år sender FCM støvler, træningstøj og træningsudstyr til Ebedei, hvor spillerne på det nigerianske akademi får glæde af det. De kan nu se frem til at kunne træne i et par nye støvler og et nyt sæt tøj, da forsendelsen for 2021 nu er på vej.

Transport- og logistikvirksomheden ALPI, der både er sponsor i FC Midtjylland og partner i FCM Samfund, står for forsendelsen af fodboldudstyret.

– Vi er specialister i fragt og oversøisk transport, så det er nærliggende, at vi går ind og støtter op om det her projekt, når vi i forvejen har et godt samarbejde med FC Midtjylland, fortæller Freight Forwarder i ALPI, Frederik Christoffersen.

ALPI transporterer udstyret til Nigeria via Hamborg, hvor det kommer med et containerskib mod Afrika.

– Det er dejligt, at vi kan støtte op om sådan et projekt, der giver masser af energi. Vi planter træer i Afrika for hver containertransport, så hvorfor ikke også være med til at sende noget fodboldtøj derned og bidrage til et godt formål på den måde? Fodbold hjælper en masse unge mennesker på akademiet i Ebedei til at få en god hverdag. Det har vi stor lyst til at bakke op om, siger Frederik Christoffersen.

FC Midtjylland opgraderer samarbejdet med FC Ebedei

Udstyret omfatter alt lige fra træningstøj og fodboldstøvler til bolde og kegler, og det skal være med til at forbedre træningen i FC Ebedei.