FCM Samfund

FCM Samfund uddeler igen julegaver

Julen nærmer sig, og FCM Samfund giver igen i år mulighed for, at du kan søge om julegaver til børn i økonomisk trængte familier. En gave, der giver adgang til stærke sociale relationer og fællesskaber via sporten.

04/10/22
Mads Jakobsen
Foto: FC Midtjylland

FCM Samfunds arbejde med uddeling af julegaver har til formål at hjælpe familier i en økonomisk trængt situation. Målet er at give børn og unge adgang til stærke sociale relationer og fællesskaber via sporten.

FCM Samfund på trøjerne i Europa

Hvorfor?

At være økonomisk trængt kan betyde, at man vælger foreningslivet og sporten – og derved fællesskaberne og det sunde alternativ – fra. Vi ønsker, at børnene skal ud i foreningerne. De skal dyrke sport med deres kammerater. Fællesskab, sociale aktiviteter og muligheden for at se rollemodeller og selv at være rollemodel har vist sig at have betydning for børn og unges trivsel og mod på at komme videre i livet og i uddannelse og job.

Børnene skal i centrum og ind i trygge rammer, hvor de kan opbygge det netværk, der skal præge dem i fremtiden.

Hvordan?

Vi giver økonomisk trængte familier den hjælpende hånd, der skal give børnene muligheden for at blive en del af en forening – og derved en del af de sunde, livgivende fællesskaber, der er med til at fremme livskvaliteten for både børn og deres familier.

Julegaverne indeholder træningstøj, sportstasker, fodboldstøvler fra Nike, Arbejdernes Landsbank-håndklæder, Sportmaster-drikkedunke og en billet til en 3F Superliga-kamp. Men vigtigst af alt indeholder gaven muligheden for et års gratis medlemskab og kontingent til en lokal fodboldklub.

Målet

Målet er, at så mange som muligt bliver en del af en fodboldklub og derved får nye venner. Vi ønsker også, at familien bag bliver integreret i foreningslivet – måske som træner eller bare som en glad forælder.

Ansøg om julegaver

Ved at udfylde formularen via linket herunder kan du ansøge om julegaver til op til otte børn. Det kan være til dine egne, men det kan også være til børn, som du mener vil have glæde af en julegave.

Der er deadline for ansøgninger den 23. oktober kl. 23:59.

Ansøg om julegaver