Vejle besøger MCH Arena
Billetsalget er startet

Førsteholdet

Fem udsagn med Aral Simsir

Vi varmer op til vinterens sidste testkamp med Aral Simsir, der svarer på fem udsagn om stort og småt.

08/02/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Han er et af de varmeste navne i FCM-truppen med fire mål i fire testkampe. Inden længe venter et spændende efterår, og i den forbindelse giver Aral Simsir sit besyv med på fem forskellige udsagn.

Du har aldrig haft en pre-season, hvor du har følt dig i så god form.

– Uuuh. Den er svær. Jeg er nødt til at tænke tilbage…

– Delvist enig. Det første, jeg tænker tilbage på, er min allerførste pre-season med førsteholdet i januar 2020, hvor tingene virkelig fungerede for mig. Så det står lidt imellem dengang og nu.

– Jeg er lige så ubekymret nu, som jeg var dengang. Jeg gør de ting, jeg er god til, og tænker ikke så meget over tingene. Jeg ved, hvad jeg kan, så det handler bare om at gå ud og gøre det. Jeg har en indre ro, selvtillid, som gør, at jeg har en virkelig god fornemmelse både i forhold til kampen i morgen og til sæsonstart.

– Det spillemæssige handler også om det fysiske. Jeg har mere energi og overskud, og jeg føler, jeg kan lave mange flere offensive aktioner i forhold til sidste år.

Du vil gerne snart være færdig med at spille træningskampe, så turneringen kan starte.

– Hundrede procent enig. Det kan der ikke være delte meninger om. Vi går en virkelig spændende tid i møde med en masse spændende topkampe, og vi ligger nr. 1. Det kunne ikke være bedre, så jeg glæder mig utroligt meget.

Der er konkurrence på samtlige pladser på holdet.

– Ja, det vil jeg sige, så enig. Vi kommer til at få brug for alle spillere, uanset om man starter inde eller ej. Alle kommer til at have en stor indflydelse på, om vi vinder guldet. Allesammen er vigtige. Vi har en bred trup med masser af konkurrence.

Det nuværende hold er det bedste, du nogensinde har spillet på.

– Wow… Der var også dengang i min første pre-season, men der spillede jeg ikke så meget.

– Jeg er enig. Der er så mange kvaliteter, og vi er så forskellige. Uden at snakke for godt om os, har jeg et indtryk af, at vi er et komplet hold med lidt af hvert.

Du glæder dig til at komme hjem, så du ikke skal bo på værelse med Gigovic længere.

– Uenig!

– Han er den, jeg er allermest sammen med, både når vi er i klubben og også udenfor klubben. Vi bor lige ved siden af hinanden, 20 sekunder måske, og kører sammen frem og tilbage i hverdagen. Det bliver godt at komme hjem, men jeg glæder mig ikke til, at vi ikke skal bo sammen mere.

Bliv klogere på vores modstander i morgen