Klubben

Hårdt vintervejr i december og januar udskyder åbning af fanzonen

På grund af den hårde frost og snefald i december og januar er vi nødsaget til at udskyde åbningen af den nye fanzone til en af de første hjemmekampe i Mesterskabsspillet.

23/01/24
Christian Rothausen
Foto: William Marinus Vingtoft

Den nye fanzone skulle efter planen indvies til den første hjemmekamp i foråret, hvor F.C. København gæster MCH Arena.

Denne dato bliver desværre skubbet som følge af den hårde frost og det snefald, der ramte Danmark i december og januar. Kulden har nemlig forårsaget, at det ikke har været muligt at foretage det nødvendige gravearbejde, hvorfor der samtidig er andre ting i byggeprocessen, man ikke har kunne komme i gang med som planlagt.

Alle parter har arbejdet benhårdt på at indhente det tabte, og der er investeret mange ressourcer i processen, men konklusionen er nu, at det ikke bliver muligt at få fanzonen klar til den 1. marts. I stedet kan vi se frem til at byde alle fans velkommen til en førende kampdagsoplevelse fra en af de første hjemmekampe i Mesterskabsspillet.

Altså er der fortsat en ny fanzone at se frem til i løbet af foråret, som kommer til at løfte totaloplevelsen af at gå til fodbold på MCH Arena.

Masser af ting i vente

Følgende vil stå til rådighed fra åbningsdagen i den nye fanzone:

  • 3.000 kvadratmeter overdækning
  • En kæmpe bar midt i fanzonen
  • 54 kvadratmeter storskærm samt en scene til arrangementer, koncerter mv.
  • Gourmet-pølsevogn foran Black Wolves’ nye lokaler
  • Boder med udvalgt mad og drikke samt streetfood
  • Outlet for Ulveshoppen
  • Et stævnekontor til Klubsamarbejdet

Udover de 3.000 overdækkede kvadratmeter vil der være en næsten lige så stor ikke-overdækket plads, hvor fans ligeledes kan befinde sig, når vejret er til det.

Video: Sådan kommer den nye fanzone til at se ud